Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΟ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πολύ σωστά δεν θα γιορτάσει φέτος το Πολυτεχνείο

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πολύ σωστά δεν θα γιορτάσει φέτος το Πολυτεχνείο

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως «όπως δεν γιορτάσαμε το Πάσχα, όπως δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, όπως δεν γιορτάσαμε την 28η Οκτωβρίου, έτσι δεν θα γιορτάσουμε και την 17η Νοέμβρη». Έχει απόλυτο δίκιο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που δεν θα γιορτάσει φέτος το Πολυτεχνείο, γιατί δεν έχει κανέναν λόγο να το γιορτάσει. Για την ακρίβεια ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν έχει κανέναν λόγο να γιορτάζει το Πολυτεχνείο εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν έχει κανέναν λόγο να γιορτάζει το Πολυτεχνείο γιατί δεν είναι ούτε από αυτούς που θα τους αρπάξουν τα σπίτια οι τράπεζες, ούτε από αυτούς που θα δουλεύουν σαν τα ζώα γιατί καταργείται το οκτάωρο, ούτε από αυτούς που δεν θα μπορούν να έχουν συνδικαλιστική δράση, ούτε από αυτούς που θα πεθάνουν σε κάποιο απλό κρεβάτι νοσοκομείου γιατί δεν θα έχει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να νοσηλευτούν. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι από αυτούς που ψηφίζουν νόμους για να καταργηθεί το οκτάωρο, για να γίνει πλιάτσικο με τη λαϊκή κατοικία, για να καταργηθεί η συνδικαλιστική δράση, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι από αυτούς που δεν φρόντισαν να θωρακιστεί το σύστημα υγείας.

Καλά θα κάνει λοιπόν ο υπουργός και δεν θα γιορτάσει ούτε το Πολυτεχνείο, όπως καλά θα κάνει να μην γιορτάζει ποτέ και όχι μόνο λόγω κορωνοϊού, ούτε την 28η Οκτωβρίου, ούτε την 25η Μαρτίου, ούτε το Πάσχα, αλλά για το γιατί δεν πρέπει να γιορτάζει ούτε αυτές τις γιορτές δεν θα γράψω σ’ αυτές τις αράδες. Μόνο θα γράψω ότι από τότε που σταυρώθηκε ο Χριστός, ξανασταυρώνεται συνεχώς, κάθε μέρα, κάθε στιγμή, στο πρόσωπο των χιλιάδων ταλαίπωρων αυτής της γης και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ένας από αυτούς που καρφώνουν τα χέρια των ταλαίπωρων σε έναν σταυρό στον οποίο θα μένουν σταυρωμένοι για πολλά χρόνια μέχρι να ξεψυχήσουν.

Καλά θα κάνει λοιπόν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που δεν θα γιορτάσει το Πολυτεχνείο. Ο ίδιος δεν έχει κανέναν λόγο να το γιορτάσει. Δεν θα ήταν και σωστό να το γιορτάσει.

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ