Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ πιο δυνατός και ο πιο αδύναμος κρίκος του δημοτικού συμβουλίου της...

Ο πιο δυνατός και ο πιο αδύναμος κρίκος του δημοτικού συμβουλίου της 4ης Νοεμβρίου 2020

Ο πιο αδύναμος κρίκος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 4ης Νοεμβρίου 2020 ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ζυγάς, ο οποίος για μία φορά ακόμα ζήτησε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν από τις καταγγελίες σε βάρος του δήμου να κάνουν πίσω απέναντι σ’ αυτούς που τους κατήγγειλαν και τους ταλαιπώρησαν! Ζήτησε δηλαδή ο κύριος Ζυγάς να κάνουν πίσω αυτοί που ψευδώς σπιλώθηκαν, διαπομπεύτηκαν, έγιναν πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες ως απατεώνες, που έχασαν ένα σωρό λεφτά σε δικηγόρους άνευ λόγου και αιτίας. Αφορμή γι’ αυτές τις κουβέντες πήρε ο κύριος Ζυγάς από τη νέα ανώνυμη καταγγελία σε βάρος του δήμου.

Πιο δυνατός κρίκος της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο πρώην δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, ο οποίος απάντησε στον κύριο Ζυγά ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό που ζητάει εάν όσοι προέβησαν στις ψευδείς καταγγελίες ζητούσαν έστω ένα συγνώμη, πράγμα που πεισματικά αρνούνται να κάνουν, αλλά αντιθέτως δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις καταγγελίες.

Έχει δίκιο ο Πέτρος Σούλας αφού ούτε το κόμμα που υποστήριξε τον κύριο Ζυγά ως υποψήφιο δήμαρχο δεν έχει ζητήσει ακόμη συγνώμη γιατί διέσυρε ολόκληρο δήμο, τους αιρετούς και τους υπαλλήλους του, καταθέτοντας εντελώς αβάσιμες ερωτήσεις στη Βουλή και αναπαράγοντας μια αθλιότητα περί μαύρης τρύπας 14 εκατομμυρίων στα οικονομικά του δήμου. Η μαύρη τρύπα βρισκόταν μόνο στη φαντασία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν την ερώτηση χωρίς να γνωρίζουν ούτε κατά που πέφτει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Η συκοφαντία αυτή για τη μαύρη τρύπα των 14 εκατομμυρίων στα ταμεία του δήμου στάλθηκε από τη Δικαιοσύνη στο αρχείο.

Πιο δυνατός κρίκος λοιπόν της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο κύριος Σούλας και πιο αδύναμος κρίκος ο κύριος Ζυγάς.

Ατίρκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ