Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕύστοχη παρέμβαση του κυρίου Κεραμιδά για το πάρκο της Μουσών

Εύστοχη παρέμβαση του κυρίου Κεραμιδά για το πάρκο της Μουσών

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού, Δημήτρης Κεραμιδάς, έκανε μια πολύ εύστοχη παρέμβαση στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Ο κύριος Κεραμιδάς ζήτησε να πλένει ο δήμος τα πεζοδρόμια του πάρκου της Μουσών, τα οποία είναι γεμάτα κόπρανα από σκυλιά. Επίσης ο κύριος Κεραμιδάς τόνισε πως ο δήμος πρέπει στο μέλλον να διαμορφώσει το τελευταίο κομμάτι του πάρκου της Μουσών προς την περιφερειακή οδό, ώστε να πηγαίνουν εκεί τα σκυλιά προκειμένου το υπόλοιπο πάρκο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά.

Η παρέμβαση του κυρίου Κεραμιδά ήταν πολύ εύστοχη και σημαντική γιατί όσοι γνωρίζουν τα του δήμου ξέρουν ότι ο κύριος Κεραμιδάς δεν είναι απλά φιλόζωος, αλλά είναι και κτηνίατρος. Ο κύριος Κεραμιδάς έκανε μια λογικότατη παρέμβαση η οποία πρέπει να υιοθετηθεί από όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τους κατοίκους. Ο δήμος πρέπει να κάνει άμεσα ενέργειες στην κατεύθυνση της πρότασης του κυρίου Κεραμιδά και για να εξυπηρετούνται οι φιλόζωοι που έχουν σκυλιά, αλλά και για να μην υπάρχουν αντιδράσεις από τους υπόλοιπους πολίτες.

Το πάρκο της Μουσών μπορεί να γίνει μια όαση πρασίνου, ένα σημείο όπου οι γονείς θα βγάζουν τα παιδιά τους για παιχνίδι. Το πάρκο της Μουσών είναι τεράστιο. Δεν είναι σωστό να καταλαμβάνεται ολόκληρο από τα σκυλιά. Μπορεί ένα τμήμα του, όπως πρότεινε σωστά ο κύριος Κεραμιδάς, να διαμορφωθεί για τα σκυλιά. Το υπόλοιπο πρέπει να διαμορφωθεί για τα παιδιά. Άνθρωποι και ζώα μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά και αυτό μπορεί να γίνει με λογικές και εύστοχες προτάσεις σαν αυτήν του κυρίου Κεραμιδά.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ