Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΕίμαστε οι καλύτεροι της Ευρώπης ή τα μεγαλύτερα γαϊδούρια της Ευρώπης;!

Είμαστε οι καλύτεροι της Ευρώπης ή τα μεγαλύτερα γαϊδούρια της Ευρώπης;!

Είμαστε οι καλύτεροι της Ευρώπης στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού ή είμαστε ανεύθυνοι γι’ αυτό μεταδόθηκε ο κορονοϊός; Δεν μας τα λένε καλά οι αρμόδιοι, είτε είναι πολιτικοί είτε είναι επιστήμονες, επειδή δεν γίνεται από τη μια να πανηγυρίζουν γιατί ακόμη και τώρα τα επιδημιολογικά δεδομένα του covid-19 είναι καλύτερα στην Ελλάδα απ’ ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη και από την άλλη να κουνάν το δάχτυλο στους Έλληνες και να τους λένε ότι αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν είναι γιατί δεν τήρησαν τα μέτρα! Δεν γίνεται την ίδια στιγμή οι Έλληνες να είναι και οι καλύτεροι της Ευρώπης και οι πιο ανεύθυνοι της Ευρώπης.

Εκτός κι αν χρεώνουν τα καλά επιδημιολογικά δεδομένα στον εαυτό τους, ενώ τα όσα τραγικά συμβαίνουν τα χρεώνουν σ’ εμάς. Ή εκτός κι αν δεν είναι αλήθεια ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι καλύτερα στην Ελλάδα. Δεν γίνεται να ισχύουν μαζί όλα τα τραγικώς αντιφατικά που λένε οι αρμόδιοι. Ας διαλέξουν τι ισχύει. Δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος. Δεν γίνεται να είμαστε ταυτόχρονα οι καλύτεροι της Ευρώπης και τα μεγαλύτερα γαϊδούρια της Ευρώπης!

Οι αρμόδιοι θυμίζουν μαθητές και φοιτητές του χειρίστου είδους που όταν περνούν το μάθημα ισχυρίζονται ότι το πέρασαν με την αξία τους, ενώ όταν δεν το περνούν δηλώνουν ότι τους έκοψε ο καθηγητής. Τέτοιοι είναι οι αρμόδιοι που κουνούν το δάχτυλο στο λαό.

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ