Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕικόνες εγκατάλειψης στην περιοχή του Ευόσμου άνωθεν της Περιφερειακής οδού

Εικόνες εγκατάλειψης στην περιοχή του Ευόσμου άνωθεν της Περιφερειακής οδού

Δεν φτάνει που το δημοτικό στάδιο Ευόσμου και το δημοτικό κολυμβητήριο Ευόσμου έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού. Δεν φτάνει που η κερκίδα του δημοτικού σταδίου καταστρέφεται, ενώ θα μπορούσε να φιλοξενήσει τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Στην προέκταση της οδού Σμύρνης, ακριβώς απέναντι από το ημιτελές κολυμβητήριο, βλέπει κανείς να λείπουν οι σχάρες από τον αγωγό ομβρίων υδάτων. Προφανώς οι σχάρες κλάπηκαν. Αντί να αντικατασταθούν οι σχάρες, τοποθετήθηκαν στη θέση τους κλαδιά! Οι σχάρες από το συγκεκριμένο σημείο λείπουν αρκετό καιρό χωρίς η ΕΥΑΘ να έχει φροντίσει για την αντικατάστασή τους.

Δύο πράγματα έχει να κάνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Το πρώτο είναι να ενημερώσει την ΕΥΑΘ προκειμένου να τοποθετηθούν σχάρες στο συγκεκριμένο σημείο. Το δεύτερο είναι να πιέσει πολιτικά την κυβέρνηση ώστε να στελεχωθεί το Αστυνομικό Τμήμα του Ευόσμου, προκειμένου να γίνονται συχνές περιπολίες στην περιοχή του Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Δεν είναι δυνατόν η συγκεκριμένη περιοχή να συνεχίσει να αφήνεται στο έλεος των ληστών που τη μια κλέβουν τους τροχούς από τα αυτοκίνητα και την άλλη κλέβουν τις σχάρες από τους υπονόμους και ποιος ξέρει τι άλλο.

Στη φωτογραφία, ακριβώς πίσω από τα κλαδιά που αντικαθιστούν τις σχάρες, φαίνεται ένα καμένο αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται σ’ αυτόν τον παράδρομο της προέκτασης της οδού Σμύρνης για πάνω από μισό χρόνο. Είναι δουλειά του δήμου να το πάρει από εκεί. Δεν πέρασε εδώ και μισό χρόνο κάποιος υπεύθυνος ώστε να το δει και να φροντίσει για την αποκομιδή του; Εν πάση περιπτώσει ας φροντίσει η αρμόδια αντιδημαρχία για την αποκομιδή του. Οι εικόνες της φωτογραφίας είναι εικόνες εγκατάλειψης και ντροπής και πρέπει άμεσα να διορθωθούν.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ