Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣτο έλεος του Θεού το δημοτικό στάδιο Ευόσμου

Στο έλεος του Θεού το δημοτικό στάδιο Ευόσμου

Το δημοτικό στάδιο του Ευόσμου, όπως και το δημοτικό κολυμβητήριο, έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού. Δημοτικό στάδιο και δημοτικό κολυμβητήριο, που ήταν ενταγμένα στο Ολυμπιακά έργα αλλά έμειναν μισοτελειωμένα, ενώ θα μπορούσαν να είναι τα στολίδια της δυτικής Θεσσαλονίκης, αφήνονται και ρημάζουν. Δεν φτάνει που η πολιτεία τα άφησε μισοτελειωμένα, αλλά και ο δήμος τα αφήνει εντελώς εγκαταλελειμμένα να καταστρέφονται.

Ο χώρος κάτω από την κερκίδα του σταδίου, που είναι χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, θα μπορούσε να φτιαχτεί και να χρησιμοποιείται από πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του δήμου. Όχι μόνο όμως δεν γίνεται αυτό, αλλά από την πλευρά των κερκίδων έχει καταστραφεί η περίφραξη και ο δήμος δεν την φτιάχνει. Το αποτέλεσμα είναι ο χώρος της κερκίδας να γίνεται σκουπιδότοπος και κέντρο περιθωριακών ατόμων. Κάποιες ώρες της ημέρας στην κερκίδα ανεβαίνουν παιδιά με κίνδυνο να υπάρξει ατύχημα. Ο δήμος άμεσα πρέπει να φτιάξει την περίφραξη του σταδίου και το κολυμβητηρίου.

Εκτός από την περίφραξη, ο δήμος αφήνει τα σίδερα που προεξέχουν από το κτίσμα να οξειδώνονται. Αν συνεχίσουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις να αφήνονται στο έλεος του Θεού θα καταστραφούν. Δεν χρειάζεται κανένα μεγάλο κονδύλι προκειμένου να σκεπαστούν με νάιλον τα σημεία που πρέπει να σκεπαστούν ώστε η ζημιά να μην είναι ανεπανόρθωτη. Οι ενέργειες του δήμου για να προστατευθούν τα κτίρια πρέπει να γίνουν χθες και οι ενέργειες για να ολοκληρωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και να παραδοθούν σε συλλόγους και κατοίκους πρέπει να γίνουν σήμερα.

Τα. Σ.

Ένα τεράστιο κτίριο αθλητισμού και πολιτισμού ρημάζει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ