Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕπίσκεψη του Δημάρχου Κορδελιού - Ευόσμου στο 8ο Δημοτικό και 13ο Ειδικό...

Επίσκεψη του Δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου στο 8ο Δημοτικό και 13ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός επισκέφτηκε χθες το 8ο Δημοτικό και το 13ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, συνοδεία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιώργου Σταυρίδη.
Η επίσκεψη έγινε κατόπιν πρόσκλησης των διευθυντών των δύο σχολικών μονάδων, οι οποίες συστεγάζονται στη Δημοτική Ενότητα Κορδελιού. Οι διευθυντές Δημήτρης Αδάμ (8ου Δημοτικού) και Αντώνης Κωνσταντινίδης(13ου Ειδικού) ενημέρωσαν λεπτομερώς τον Δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω του γνωστού προβλήματος έλλειψης σχολικών υποδομών και τα οποία έχουν γιγαντωθεί λόγω της πανδημίας.
Ο Δήμαρχος άκουσε προσεκτικά τα ζητήματα που έχουν ανακύψει και τόνισε ότι οι υπηρεσίες θα επέμβουν άμεσα στις περιπτώσεις που δεν προκύπτει γραφειοκρατικό κώλυμα και μπορούν να αντιμετωπίσουν άμεσα και πώς θα δρομολογηθούν τα υπόλοιπα.
«Το πρόβλημα με τη σχολική στέγη είναι πολύ μεγάλο και οι υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν το έχουν διογκώσει. Ενημερώθηκα από τους επικεφαλής των σχολείων για τα θέματα που υπάρχουν και οι υπηρεσίες του Δήμου θα κινητοποιηθούν άμεσα στις περιπτώσεις που δεν σκοντάφτουν στη γραφειοκρατεία», ανέφερε ο Δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, τονίζοντας πώς ο Δήμος προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα μικρά και μεγάλα προβλήματα που έχουν ανακύψει, ενεργώντας στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς τη βοήθεια που θα έπρεπε να λαμβάνει σε κρίσιμα ζητήματα, ακόμα και για την επίσπευση των διαδικασιών.
Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ