Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Να ανακαλέσει και να ζητήσει δημοσίως συγνώμη ο δήμαρχος»

«Να ανακαλέσει και να ζητήσει δημοσίως συγνώμη ο δήμαρχος»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο εκλεγμένος με την παράταξη Καμαρινού Κοινοτικός Σύμβουλος Ευόσμου, Σωκράτης Πασχαρέλης:

«Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου συζητήθηκε το θέμα για την πρόταση μομφής των κοινοτικών Συμβούλων Ευόσμου.

Ο κ. Δήμαρχος ενώ δεν ήταν παρών στο κοινοτικό συμβούλιο και σύμφωνα με πληροφορίες όπως ο ίδιος ομολόγησε, τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα.

Ο κ. Δήμαρχος αντί να ηρεμήσει τα πνεύματα, έριξε λάδι στην φωτιά και μίλησε με απαξίωση για 7 κοινοτικούς συμβούλους, λέγοντας ότι είναι ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και ότι άσκησαν Bullying (κάτι το οποίο διώκεται ποινικά) κατά του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου.

Στα πρακτικά της Κοινοτικής Συνεδρίασης δεν αναφέρεται τίποτα απ’ όλα αυτά!

Να υπενθυμίσω πως απ’ το πρώτο συμβούλιο (Οκτώβριος 2019) που ζητήσαμε τον κ. Δήμαρχο να παρευρεθεί στο συμβούλιο της Κοινότητας, μας έκανε την τιμή τον Μάιο του 2020.

Οι άστοχες και προσβλητικές εκφράσεις του Δημάρχου φανερώνουν τον δικό του χαρακτήρα και ήθος.

Παρακαλώ τον κ. Δήμαρχο να ανακαλέσει και να ζητήσει δημοσίως συγνώμη διότι προσβάλει άμεσα την αξιοπρέπεια μας, την προσωπικότητα μας, την κοινωνική μας θέση, την επαγγελματική μας υπόσταση και τις οικογένειες μας!

Πιστεύω πως η κοινωνία καθημερινά επιβραβεύει αυτούς που πρέπει , τους πραγματικούς αγωνιστές του Δήμου μας.

Τα συμπεράσματα θα τα βγάλουν πλέον οι δημότες για τον δήμαρχο που εξέλεξαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ