Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑθώοι οι υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τις ανταλλαγές καυσίμων

Αθώοι οι υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τις ανταλλαγές καυσίμων

Άλλη μια κατηγορία σε βάρος καλών υπαλλήλων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κατέπεσε σήμερα στο δικαστήριο. Οι υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου καταγγέλθηκαν και βρέθηκαν κατηγορούμενοι γιατί προέβησαν σε ανταλλαγές καυσίμων με άλλους δήμους, προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του δήμου. Όταν δεν είχε καύσιμα κάποιος δήμος, εξαιτίας της κρατικής κωλυσιεργίας, έπαιρνε καύσιμα από άλλον δήμο και μετά του τα έδινε πίσω. Γι’ αυτό το πράγμα καταγγέλθηκαν οι υπάλληλοι του δήμου.

Οι υπάλληλοι αυτοί δεν έκλεψαν. Οι υπάλληλοι αυτοί φρόντιζαν να λειτουργεί ο δήμος. Οι υπάλληλοι αυτοί, εκτός των άλλων, φρόντιζαν να έχουνε πετρέλαια τα απορριμματοφόρα ώστε να είναι στους δρόμους και να μαζεύουν τα σκουπίδια μας, ώστε να μην μας αφήσουν να βρωμίσουμε. Το δικαστήριο αθώωσε σήμερα τους υπαλλήλους αυτούς, τους οποίους στήριξαν με την παρουσία τους και τις μαρτυρίες τους πρώην δήμαρχοι του δήμου μας.

Οι κατηγορίες σε βάρος καλών υπαλλήλων του δήμου καταπίπτουν η μία μετά την άλλη, χωρίς δυστυχώς όσοι παρουσίαζαν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ως δήμο λαμογιών, εξαιτίας αυτών των κατηγοριών και των καταγγελιών, να γράφουν ούτε μια κουβέντα για την αθώωση όλων αυτών των ανθρώπων που διασύρονται και σπιλώνονται επί πολλά χρόνια.

Βασίλης Κιμ.

Αθώος και ο αιρετός του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που κατηγορείτο για τα καύσιμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ