Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔεν υπάρχουν δημότες δύο ταχυτήτων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Δεν υπάρχουν δημότες δύο ταχυτήτων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο Δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, αφουγκραζόμενος την ανησυχία που έχει δημιουργηθεί σε μερίδα πολιτών, αναφορικά με τις παιδικές χαρές που επιλέχθηκαν να μπουν στο πρόγραμμα αναβάθμισης, θέλει να καταστήσει σαφές ότι η Δημοτική Αρχή έχει σχεδιάσει να κάνει αυτό που πρέπει ώστε όλα τα παιδιά του Δήμου μας να είναι χαρούμενα και ασφαλή.

Έτσι, εκτός από το πρόγραμμα των 38 παιδικών χαρών, το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, είναι προγραμματισμένο να προχωρήσει ο Δήμος σε μία σειρά περαιτέρω παρεμβάσεων και σε άλλες περιοχές, με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους, σε σημεία που το επιτρέπει η νομοθεσία, διότι υπάρχουν περιπτώσεις παιδικών χαρών οι οποίες καταργήθηκαν και δεν μπορούν να επαναλειτουργήσουν, γιατί δεν είχαν άδεια χρήσης γης για τέτοια λειτουργία.
Δεδομένα θα προχωρήσει η ανακατασκευή της παιδικής χαράς της Διαλογής, με συντήρηση του χώρου και τοποθέτηση νέων παιχνιδιών. Επίσης, στην περιοχή άνωθεν του Περιφερειακού υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη για την κατασκευή τεσσάρων παιδικών χαρών, ενώ στα σχέδια της διοίκησης είναι και η κατασκευή δύο πάρκων μεγάλου μεγέθους στο Δήμο.
Οι ανάγκες των παιδιών βρίσκονται σε απόλυτη προτεραιότητα και γι’ αυτό είναι αδιαπραγμάτευτες, με τη Δημοτική Αρχή να στοχεύει πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ