Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ109.800 ευρώ για μελέτη που έχει ήδη γίνει με 7.000 ευρώ;

109.800 ευρώ για μελέτη που έχει ήδη γίνει με 7.000 ευρώ;

Σήμερα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου ψηφίστηκε μία Γεωτεχνική Μελέτη, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η αλλαγή του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου. Η συγκεκριμένη Γεωτεχνική μελέτη θα στοιχίσει 109.800 ευρώ και θα αφορά ολόκληρο τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Στο άκουσμα του θέματος ο πρώην δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, ενημέρωσε την Οικονομική Επιτροπή ότι στον Εύοσμο είχε γίνει τέτοια Γεωτεχνική Μελέτη επί δημαρχίας Δημήτρη Χατζηβρέττα και ότι είχε στοιχίσει μόνο 7.000 ευρώ. Κάλεσε λοιπόν τη διοίκηση Μανδαλιανού να βρει εκείνην τη μελέτη και να κάνει μελέτη μόνο για τη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα, να βρεθεί η Γεωτεχνική Μελέτη που έγινε για τον Εύοσμο και να έρθει εκ νέου θέμα Γεωτεχνικής Μελέτης μόνο για το Ελευθέριο Κορδελιό. Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, αρνήθηκε να αποσύρει το θέμα γιατί είπε ότι τα πράγματα δεν έχουν όπως τα εξέθεσε ο κύριος Σούλας. Αμφότεροι Σούλας και Λαφαζανίδης είπαν ότι θα προσκομίσουν στοιχεία για την αλήθεια των λόγων τους στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ