Τελευταία

  Αυτοψία του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στο οδικό δίκτυο του δήμου

  13-10-2020
  Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, πραγματοποίησε αυτοψία στους βασικούς δρόμους του οδικού δικτύου του Δήμου, παρουσία του ειδικού συμβούλου του, πολιτικού μηχανικού -συγκοινωνιολόγου, Σταύρου Κωνσταντινίδη, με τον οποίο συνεργάζεται για τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να προσεγγιστούν λύσεις στα προβλήματα.
  Ο Δήμαρχος βρέθηκε στην Ελπίδα, στη Μαρτίου, στη Μαιάνδρου, στην Τρίτση και σε πολλούς ακόμη δρόμους και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων, όπου εντόπισε με τον συνεργάτη του σημεία τα οποία αποτελούν κίνδυνο για πεζούς και οδηγούς και στα οποία θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες των συγκοινωνιακών και της οδικής ασφάλειας.
  Ο σχεδιασμός του Δήμου περιλαμβάνει παρεμβάσεις ουσιαστικής συμβολής στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού και στην ασφάλεια των Δημοτών, οι οποίες παρότι – όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις –  είναι χρονοβόρες,  δρομολογούνται και θα υλοποιηθούν. «Σχεδιάζουμε λύσεις σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι διαδικασίες που απαιτούνται για να γίνει πιο λειτουργικό και ασφαλές το οδικό δίκτυο περνούν από πολλές φάσεις και είναι χρονοβόρες, όμως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και εμείς κάναμε την αρχή για την υλοποίηση ενός σχεδίου που το έχει ανάγκη ο Δήμος μας», ανέφερε ο κ. Μανδαλιανός και πρόσθεσε: “Η βελτίωση της καθημερινότητας και η ασφάλεια των δημοτών  αποτελεί προτεραιότητα μας”.  
  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login