Πρώτα απ’ όλα είναι δήμος Κορδελιού Ευόσμου…

0
8
TEST

Πρώτα απ’ όλα, ο δήμος μας είναι δήμος Κορδελιού Ευόσμου και όχι δήμος Ευόσμου.

Δεύτερον, ο δήμος μας, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Βορείου Ελλάδος. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι ο μεγαλύτερος δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Ο μεγαλύτερος δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος είναι ο δήμος της Θεσσαλονίκης.

Αυτά τα λίγα για τον τρόπο με τον οποίο ξεκινάει ένα κείμενο που κυκλοφορεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τα χάλια της οδού Τρίτση και για τις ευθύνες του νυν δημάρχου και των αντιδημάρχων του. Αλλά γι’ αυτές τις ευθύνες καλά είναι να μιλήσουμε σε ξεχωριστό κείμενο. Οι ευθύνες βέβαια οι οποίες καταλογίζονται στον νυν δήμαρχο και στους αντιδημάρχους του είναι τόσο βάσιμες όσο βάσιμο είναι ότι ζούμε στον δήμο Ευόσμου, που είναι ο μεγαλύτερος δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης

Περ.

ΥΓ. Με αυτές τις αναφορές περί δήμου Ευόσμου, αντί δήμου Κορδελιού Ευόσμου, βλέπουμε να ξαναφουντώνει το αντάρτικο του Στάθη Καϊτετζίδη προκειμένου να αυτονομηθεί το Ελευθέριο Κορδελιό!

Ο Μανδαλιανός πρέπει να απολογηθεί και για τη δράση του Θεού…