Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου

Πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου

Σύμφωνα με όσα γράφονται στις προσωπικές σελίδες συμβούλων της αντιπολίτευσης της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου, στη σημερινή συνεδρίαση κατατέθηκε πρόταση μομφής από επτά κοινοτικούς συμβούλους κατά του προέδρου της Κοινότητας.

Ο Πρόεδρος, επειδή δεν γνώριζε αν μπορούσε να κατατεθεί τέτοια πρόταση στη συνεδρίαση  βάσει του κανονισμού των Κοινοτήτων, διέκοψε για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση προκειμένου να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη νομική υπηρεσία του Δήμου ώστε να ενημερωθεί.

Στην επανέναρξη τη διαδικασίας ο Πρόεδρος ανέφερε πως δεν μπορούμε να κατατεθεί τέτοια πρόταση στο Συμβούλιο της Κοινότητας, παρά μόνον στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Στη συνέχεια, πάντα με βάση όσα γράφονται από συμβούλους της αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος έληξε το συμβούλιο και αποχώρησε μαζί με τα άλλα 2 μέλη της παράταξης του, χωρίς να παρθεί καμία απόφαση από το Σώμα.

Μετά από μισή ώρα και ενώ είχε λήξει το συμβούλιο, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για να υποδείξει στη γραμματεία του συμβουλίου τι να γράψει στα πρακτικά!

Η ανάρτηση των συμβούλων της αντιπολίτευσης που ανέδειξαν τα όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινότητας Ευόσμου καταλήγει ως εξής:

«Περιμένουμε αύριο να μας κατηγορήσουν ως τραμπούκους του Ευόσμου!

Είμαστε πολύ περήφανοι όταν μας αποκαλούν έτσι γιατί καθημερινά “φωνάζουμε” για τα χιλιάδες προβλήματα του τόπου μας!

Εμείς θα συνεχίσουμε και δεν θα υποκύψουμε σε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς και απειλές!!!»

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ