Τελευταία

  Ο Μανδαλιανός πρέπει να απολογηθεί και για τη δράση του Θεού…

  12-10-2020

  Επειδή σε ένα κείμενο που κυκλοφορεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καλούνται οι αντιδήμαρχοι Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Αλεξάνδρα Κορωνίδου, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Γαβαλά Μαρία και Καθαριότητας, Χρήστος Δεμερτζής να υποβάλλουν την παραίτησή τους στον δήμαρχο λόγω φιλότιμου εξαιτίας της κακής κατάστασης που επικρατεί στην περιπατητική οδό της Αντώνης Τρίτση, αναρωτιόμαστε πότε η συγκεκριμένη οδός ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Αναρωτιόμαστε επίσης πότε παραιτήθηκε σ’ αυτόν τον δήμο κάποιος αντιδήμαρχος για τα χάλια που επικρατούσαν στην Αντιδημαρχία του και μάλιστα αφού ήταν πολλά χρόνια αντιδήμαρχος, για να παραιτηθούν τώρα τρεις αντιδήμαρχοι για τα χάλια που επικρατούν στην Τρίτση!

  Όσο για τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο για να φανούν τα χάλια της περιπατητικής οδού της Τρίτση, θα θέλαμε να σχολιάσουμε ότι πολλές από αυτές δείχνουν χάλια τα οποία, όσοι περπατάμε χρόνια στην περιπατητική οδό της Τρίτση, γνωρίζουμε ότι ήταν έτσι ακριβώς για πολλά χρόνια πριν αναλάβει η νέα διοίκηση του δήμου. Πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι ο Μανδαλιανός εκλέχτηκε δήμαρχος στη θέση του δημάρχου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βορείου Ελλάδος. Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν εκλέχτηκε Θεός και δεν κατέλαβε το θρόνο της Βασιλείας των Ουρανών. Δεν φταίει δηλαδή ο Μανδαλιανός για τα χρώματα του φθινοπώρου, δεν φταίει για τη δράση του Θεού και τις αλλαγές στα χρώματα της φύσης κάθε τέτοια εποχή, όπως δεν φταίει που ο Θεός την ίδια πάντα ώρα ξημερώνει την ημέρα ή ρίχνει τη νύχτα.

  Τα γράφουμε αυτά γιατί σε λίγο με αυτά που ζητάν ορισμένοι να κάνει ο Μανδαλιανός, μεταξύ αυτών και κάποιοι που ευθύνονται για τα χάλια, θα νομίσουν οι κάτοικοι άλλων δήμων ότι δεν έχουμε δήμαρχο γιατρό, αλλά δήμαρχο Θεό και θα αρχίσουν να συρρέουν ώστε να βάλει το χέρι του, να γίνει το θαύμα και να λύσουν κάποιο πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί για χρόνια.

  Περ.

  Πρώτα απ’ όλα είναι δήμος Κορδελιού Ευόσμου…

  You must be logged in to post a comment Login