Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΟι μαθητές συνεχίζουν τις καταλήψεις παρά την ικανοποίηση των αιτημάτων τους…

Οι μαθητές συνεχίζουν τις καταλήψεις παρά την ικανοποίηση των αιτημάτων τους…

Οι υποκινούμενοι μαθητές συνεχίζουν τις καταλήψεις στα σχολεία τους, γιατί τι άλλο εκτός από υποκινούμενοι μπορεί να είναι μαθητές που συνεχίζουν τις καταλήψεις ενώ η κυβέρνηση έχει ικανοποιήσει το βασικό αίτημά τους με το παραπάνω; Τι ζητούσαν οι μαθητές που έχουν κλείσει τα σχολεία τους. Ζήτησαν να κάνουν τα μαθήματά τους με ασφάλεια. Η κυβέρνηση, ανταποκρινόμενη αμέσως στο αίτημά τους, έστειλε στα σχολεία Ασφάλεια, αλλά όχι μόνο αυτήν. Έστειλε και ένστολους, έστειλε δηλαδή και Αστυνομία. Στις δε διαδηλώσεις των υποκινούμενων μαθητών έστειλε και ΜΑΤ. Η κυβέρνηση και προσωπικά η υπουργός Παιδείας εξασφάλισαν την ασφάλεια των μαθητών στέλνοντας Ασφάλεια, Αστυνομία, ΜΑΤ και προσεχώς ΕΚΑΜ.

Παρά όμως την άμεση ανταπόκριση της κυβέρνησης στα αιτήματά τους, οι υποκινούμενοι μαθητές δεν λένε να σταματήσουν τις καταλήψεις γιατί λένε ότι δεν ζήτησαν τέτοια ασφάλεια, αλλά ζήτησαν ασφάλεια στις αίθουσες από την εξάπλωση της πανδημίας με τη δημιουργία ολιγομελών τμημάτων! Ότι και να κάνει η κυβέρνηση οι μαθητές δεν θα είναι ευχαριστημένοι και θα ζητούν κάτι άλλο, γιατί απλά είναι υποκινούμενοι. Εάν δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια από τον κοροναϊό η Ασφάλεια, τότε ποιος μπορεί να την εξασφαλίσει; Οι γιατροί και οι νοσηλευτές; Μα αν ήταν έτσι δεν θα προσλαμβάνονταν κάθε χρόνο εκατοντάδες αστυνομικοί και μερικοί γιατροί! Αν ήταν έτσι ο κόσμος δεν θα ψήφιζε κυβερνήσεις που προσλαμβάνουν εκατοντάδες αστυνομικούς και μερικούς γιατρούς. Αν ήταν έτσι ο κόσμος δεν θα ψήφιζε κυβερνήσεις που ανοίγουν αστυνομικά τμήματα, ενώ κλείνουν νοσοκομεία και δομές υγείας.

Ας βάλουν μυαλό οι υποκινούμενοι μαθητές και ας αντιληφθούν ότι η ασφάλειά τους από τον κοροναϊό είναι δουλειά της Ασφάλειας και θα είναι δουλειά της Ασφάλειας έως ότου η συγκεκριμένη ασφάλεια γίνει υπόθεση… σ’ αυτό το σημείο ίσως θα περιμένατε να διαβάσετε «έως ότου η συγκεκριμένη ασφάλεια γίνει υπόθεση των γιατρών»! Εάν περιμένατε κάτι τέτοιο πλανάστε πλάνην οικτράν! Ας το πιάσουμε λοιπόν πάλι από την αρχή!! Ας βάλουν μυαλό οι υποκινούμενοι μαθητές και ας αντιληφθούν ότι η ασφάλειά τους από τον κοροναϊό είναι δουλειά της Ασφάλειας και θα είναι δουλειά της Ασφάλειας έως ότου η συγκεκριμένη ασφάλεια γίνει υπόθεση των Ενόπλων Δυνάμεων που θα έρθουν να θέσουν τον ασθενή επί της χειρουργικής κλίνης για να τον υποβάλλουν σε λοβοτομή και να τον γλιτώσουν από το μικρόβιο των απεργιών, των καταλήψεων, των διαδηλώσεων και των υπολοίπων παρελκυστικών συμπεριφορών!!

Σηναφοτσίρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ