Τελευταία

  Γεύμα εργασίας παρέθεσε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός στον Κώστα Γκιουλέκα

  08-10-2020

  Γεύμα εργασίας στον Βουλευτή Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα, παρέθεσε ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

  Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό να θέτει τα αρκετά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και εντοπίζονται κυρίως στο θέμα των υποδομών. Ο πληθυσμός του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου πολλαπλασιάστηκε τα τελευταία χρόνια, χωρίς αυτή η πληθυσμιακή έκρηξη να συνοδευτεί από αντίστοιχη βελτίωση των υποδομών, γεγονός που δημιουργεί μία σειρά σοβαρών προβλημάτων στην καθημερινότητα των δημοτών. Ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος στη βόρεια Ελλάδα έχει βάλει σε προτεραιότητα την κατασκευή σχολικών μονάδων στον Εύοσμο, το Κορδελιό και άνωθεν του περιφερειακού, την κατασκευή του σταδίου και του κολυμβητηρίου, τη βελτίωση του δικτύου απορροής των ομβρίων υδάτων, όπως επίσης και τις αναπλάσεις κεντρικών οδών και πάρκων.

  Στη συζήτηση ετέθη από τον Δήμαρχο και το μείζον ζήτημα του νέου χωροταξικού, το οποίο απειλεί με ερήμωση τη Δυτική Θεσσαλονίκη, με τον κ.  Γκιουλέκα να δείχνει να κατανοεί το μέγεθος των προβλημάτων που προκύπτουν και να δείχνει διατεθειμένος να συμβάλει όπως μπορεί, ώστε να δοθεί οριστική λύση.
  «Συζητήσαμε μια σειρά προβλημάτων με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ο οποίος είναι ένας Δήμος με μεγάλη δυναμική και με πάρα πολλές προοπτικές. Ο Δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και το επιτελείο του με κατατόπισαν πλήρως στα θέματα που απασχολούν τον Δήμο και χάρηκα γιατί όσο καλά και να γνωρίζει κανείς τα ζητήματα από περιοχές τις οποίες επισκέπτεται, είναι διαφορετικό να ενημερώνεται από πρώτο χέρι από τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τους οποίους βεβαίως τα προβλήματα αυτά αποτελούν προτεραιότητα στην καθημερινή τους ατζέντα», δήλωσε ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε: «Η συζήτηση μας ήταν ουσιαστική και συμφωνήσαμε στο πώς μπορούμε από κοινού να δράσουμε, ώστε να μπορέσουμε να πιέσουμε για την επίλυση τους. Είναι αυτονόητο ότι είναι υποχρέωση μου να βρίσκομαι κοντά και στους δήμους και στις διοικήσεις τους και χαίρομαι γιατί αυτής της προσπάθειας ηγείται ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει στον Δήμο, προσπαθεί σκληρά και νομίζω ότι θα μπορέσουμε μέσα στην τετραετία να έχουμε μια πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία».
  Ο Δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός από την πλευρά του τόνισε: «Είχαμε μία παραγωγική συζήτηση, ενημερώσαμε με λεπτομέρειες τον κ. Γκιουλέκα για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου και θεωρώ ότι με τη δική του αρωγή και το καλό κλίμα συνεργασίας που υπάρχει θα καταφέρουμε να βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται».
  Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου Κωνσταντίνος Σωτηράκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ-Ε. Κωνσταντίνος Αμανατιάδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και ΚΕΠ Φωτεινή Δεβετζή-Πεσματζόγλου,  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστoρας Λαφαζανίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χρήστος Δεμερτζής και ο πρώην Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου νυν Γενικός Γραμματέας του ΦΟΔΣΑ Στάθης Λαφαζανίδης.
  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login