Τελευταία

  Ανοίγει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  06-10-2020

  Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου αποκαθίσταται πλήρως η λειτουργία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στο κτίριο της οδού Μαβίλη με Πυθαγόρα στον Εύοσμο.

  Υπενθυμίζεται ότι οι υπηρεσίες του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΕΑ- Βοήθεια στο σπίτι – Λογοθεραπεία – Ψυχολογική Υποστήριξη – Κοινωνικοί Λειτουργοί- Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κέντρο Ένταξης Μεταναστών) παραμένουν κλειστές μέχρι την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, μετά την ύπαρξη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid-19 σε εργαζόμενους.

  Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου τέθηκε σε λειτουργία το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, οι υπηρεσίες του οποίου είναι πλέον ανοιχτές για το κοινό.

  Με επίκεντρο την ασφάλεια των υπαλλήλων και των συναλλασσόμενων πολιτών, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, ολοκλήρωσε τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ στους εργαζόμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών, οι οποίοι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα επιστρέφουν 14 ημέρες μετά στην εργασία τους, ενώ προχώρησε στη σχολαστική απολύμανση του κτιρίου της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

  Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login