Τελευταία

  Επίσκεψη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στην περιοχή της Ελπίδας

  05-10-2020

  Ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός συνεπής απέναντι στο έργο που έχει αναλάβει, βρίσκεται κοντά στους δημότες προκειμένου να μαθαίνει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

  Στην περιοχή της Ελπίδας βρέθηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, όπου συνομίλησε με τους πολίτες και ενημερώθηκε για μια σειρά θεμάτων, των οποίων η επίλυση έχει ήδη δρομολογηθεί.

  Καταρχάς, ετέθη από τους πολίτες το θέμα των ομβρίων υδάτων, με τον Δήμαρχο να διαβεβαιώνει ότι βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του και ότι έχει κάνει ήδη επαφές με την ΕΥΑΘ με σκοπό να λυθεί το συντομότερο δυνατό.
  Αναφορικά με την αναβάθμιση του Πάρκου Ελπίδας, ο Δήμαρχος τόνισε ότι έχει προχωρήσει στην ένταξή του στο πρόγραμμα Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων.
  Όσο για την αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων, ένα πρόβλημα που εθίγη από μεγάλη μερίδα των ανθρώπων που συνάντησε, ξεκαθαρίστηκε ότι βρίσκεται στη διαδικασία μειοδοτικού διαγωνισμού και προχωρά γρήγορα.
  Επίσης τέθηκε το ζήτημα του κυκλοφοριακού προβλήματος που υπάρχει στον οδό Μενελάου, για την επίλυση του οποίου εξετάζεται η μονοδρόμηση της συγκεκριμένης οδού.
  Ένα ζήτημα που ταλανίζει τους δημότες είναι και τα εγκατελειμμένα κτήρια, τα οποία μετατρέπονται σε εστίες παραβατικότητας. Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Μανδαλιανός επεσήμανε ότι θα φροντίσει να αποκλειστούν, αυξάνοντας παράλληλα την αστυνόμευση, σε συνεννόηση με την αστυνομική διεύθυνση της περιοχής.
  Ο αγώνας για να λυθούν τα προβλήματα και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής είναι αδιάκοπος και γι αυτό η επικοινωνία με τον κόσμο είναι εκ των ων ουκ άνευ.

  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login