Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΓιατί ο κύριος Τελοπόν διαφωνεί με τις μαθητικές καταλήψεις;!

Γιατί ο κύριος Τελοπόν διαφωνεί με τις μαθητικές καταλήψεις;!

Ο κύριος Τελοπόν διαφωνεί με τις μαθητικές καταλήψεις γιατί δεν έχουν σοβαρά αιτήματα, όπως εννοεί αυτός τα σοβαρά και τη σοβαρότητα. Μόνο στην αρχή βρέθηκαν διάφορα υπό κατάληψη σχολεία να θέτουν ως αίτημα τη μη χρησιμοποίηση της μάσκας. Πλέον δεν υπάρχει κανένα σχολείο στο οποίο να τίθεται αυτό το αντιεπιστημονικό αίτημα περί μη χρήσης της μάσκας.

Ο κύριος Τελοπόν διαφωνεί επίσης με τις μαθητικές καταλήψεις γιατί οι μαθητές δεν κινδυνεύουν από την πανδημία εξαιτίας του ότι στοιβάζονται σαν σαρδέλες στις αίθουσες διδασκαλίας διότι οι μαθητές αν θέλουν να μην κολλήσουν κοροναϊό ή οτιδήποτε άλλο μπορούν να πασαλείβονται τρεις φορές την ημέρα με το βυζαντινόν του κυρίου Τελοπόν. Τρεις φορές βυζοντινόν την ημέραν τον γιατρό τον κάνειν πέραν!!

Ο κύριος Τελοπόν διαφωνεί όμως με τις καταλήψεις γιατί κατά τη διάρκεια των καταλήψεων ή άλλων παρόμοιων διαδικασιών η ανθρώπινη συνείδηση κάνει άλματα αφού αφήνει πίσω της τους διαφόρους Τελοπόν με τις ιδέες τους, απελευθερώνεται από τις αλυσίδες που την κρατάν δεμένη προκειμένου να έρθει και να της πετάξει ο κάθε κύριος Τελοπόν την σαπίλα του σαν και η ανθρώπινη συνείδηση να είναι σκουπιδοντενεκές.

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ