Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΗ Κεραμέως μετατρέπει τους καθηγητές σε ΜΑΤ…

Η Κεραμέως μετατρέπει τους καθηγητές σε ΜΑΤ…

Η Κεραμέως, που δεν έκανε τίποτε ώστε να ανοίξουν τα σχολεία ασφαλώς εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, μετατρέπει τους καθηγητές σε Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης. Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε στα υπό κατάληψη σχολεία να γίνονται μαθήματα ώστε να αναπληρωθούν οι ώρες κατά τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. Επίσης αποφάσισε σε όλα τα υπό κατάληψη σχολεία να ξεκινήσουν άμεσα μαθήματα με τηλεκπαίδευση.

Και στην πρώτη περίπτωση και στη δεύτερη οι καθηγητές μετατρέπονται σε χωροφύλακες των Μονάδων Αποκατάστασης Τάξης. Στην πρώτη γιατί καλούνται να κάνουν μάθημα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, ενώ δεν έχουν καμιά υποχρέωση να κάνουν κάτι τέτοιο και στη δεύτερη περίπτωση καλούνται να κάνουν μαθήματα μέσω διαδικτύου για να σπάσουν τις καταλήψεις των μαθητών τους, για να τα διδάξουν στους μαθητές τους υποτέλεια, για να τους διδάξουν μεθόδους απεργοσπασίας.

Η Κεραμέως προσπαθεί να μετατρέψει τους καθηγητές σε ΜΑΤ. Οι καθηγητές τι θα πράξουν;! Θα δεχτούν να γίνουν οι χωροφύλακες της Κεραμέως; Αν δεχτούν είναι σίγουρο ότι στον επόμενο τόνο θα τους οπλίσει με ρόπαλα, κράνη και ασπίδες ώστε να εφορμήσουν εναντίον των μαθητών τους.

Ποστ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ