Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΌταν δήμαρχέ μου η πένα πασχίζει να αντιμετωπίσει τον κοροναϊό κάτι δεν...

Όταν δήμαρχέ μου η πένα πασχίζει να αντιμετωπίσει τον κοροναϊό κάτι δεν πάει καλά…

Όταν αγαπητέ δήμαρχέ μου Κλεάνθη Μανδαλιανέ η πένα πασχίζει να αντιμετωπίσει την πανδημία του κοροναϊού κάτι δεν πάει καλά. Όταν αγαπητέ μου δήμαρχε με βερμπαλισμούς, βαρύγδουπες εκφράσεις και γενικόλογα προσπαθείτε να απαντήσετε στις πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες της αντιπολίτευσης, τότε πάει να πει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε επί της ουσίας.

Στην ανακοίνωσή σας λέτε ότι «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ο πολιτικά υπεύθυνος με ήθος, επιλέγει με αίσθημα ευθύνης να συντάξει τις δυνάμεις του ακόμα και με πολιτικούς αντιπάλους προς όφελος του λαού».

Μέσα στην πανδημία του κοροναϊού δεν κάνατε καμιά ενέργεια προς την κεντρική εξουσία για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Ευόσμου. Μάλιστα διαφημίσατε και από την ιστοσελίδα του δήμου την άποψη της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας ότι το Κέντρο βρίσκεται στην κατάσταση που πρέπει. Κατόπιν, όταν άνοιξαν τα σχολεία μετά την καραντίνα, αντί να φωνάξετε για την άθλια κατάσταση της σχολικής στέγης στο δήμο μας, για τις υπόγειες, για τις «τυφλές», για τις ανάερες αίθουσες, για τις αίθουσες σε διαδρόμους, σε λέβητες και σε τουαλέτες, εσείς δηλώσατε ότι τα σχολεία του δήμου ήταν έτοιμα να ανοίξουν.

Δηλαδή κατά τη γνώμη σας θα ήταν πολιτικά υπεύθυνοι οι αντίπαλοί σας αν ταυτιζόταν μαζί σας στον τρόπο που επιλέξατε να λειτουργήσετε και για το Κέντρο Υγείας Ευόσμου και για το άνοιγμα των σχολείων; Δηλαδή πότε θα ήταν πολιτικά ανεύθυνοι; Δηλαδή κύριε δήμαρχε θα ήταν πολιτικά υπεύθυνοι οι πολιτικοί σας αντίπαλοι αν έρχονταν στη φιέστα με την υπουργό Παιδείας και φωτογραφίζονταν μαζί της, όπως κάνατε εσείς; Και αν το έκαναν αυτό και ήταν πολιτικά υπεύθυνοι, πότε θα ήταν πολιτικά ανεύθυνοι.

Καλά θα ήταν κύριε δήμαρχε τα προβλήματα να μπορούσαν να λυθούν με την πένα, αλλά δεν λύνονται. Θέλουν αποφασιστικές παρεμβάσεις. Τέτοιες παρεμβάσεις πρέπει να κάνετε και όχι για να δικαιολογήσετε ή για να καλύψετε το γεγονός ότι δεν τις κάνατε, να απαντάτε με βερμπαλισμούς και βαρύγδουπες εκφράσεις. Δεν γίνεται να λέτε πως δεν είναι σοβαρός και ψύχραιμος όποιος δεν συντάχθηκε με την άποψή σας. Τι εννοείτε;  Πως δεν ήταν σοβαρός επειδή δεν συντάχθηκε με την άποψή σας που έλεγε ότι δεν χρειαζόταν καμία παρέμβαση προς την κεντρική εξουσία ώστε να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας Ευόσμου ή πως δεν ήταν σοβαρός όποιος δεν συμφώνησε μαζί σας ότι τα σχολεία ήταν έτοιμα να ανοίξουν μετά την καραντίνα; Η κριτική ενίοτε κύριε δήμαρχε μπορεί να σας βοηθήσει. Αλλά πώς να σας βοηθήσει αν πιστεύετε ότι η κριτική γίνεται για να δημιουργήσει εντυπώσεις;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ