Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑπό μικρός στη βιοπάλη ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Φωτιάδης

Από μικρός στη βιοπάλη ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Φωτιάδης

Ο Χρήστος Φωτιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, που έφυγε σήμερα το απόγευμα ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς ήταν οικονομολόγος, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη. Ο Χρήστος Φωτιάδης ήταν παντρεμένος. Η κόρη του είναι φοιτήτρια της Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Ο Χρήστος Φωτιάδης τέλειωσε το 1ο Δημοτικό σχολείο Ευόσμου και στην συνέχεια το εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Σταυρούπολης “ΣΤ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟ”. Από μικρός εργαζόταν πουλώντας λαχεία και κουλούρια στις γειτονιές του Εύοσμου παράλληλα με τις σπουδές του στο Γυμνάσιο και στο Πανεπιστήμιο.

Σπούδασε στο  Πανεπιστήμιο Μακεδονίας  και απέκτησε δυο πανεπιστημιακά πτυχία, της Διοίκησης Επιχειρήσεως και του τμήματος Οικονομικών Επιστημών. Ξεκίνησε τον εργασιακό του βίο στον ιδιωτικό τομέα έχοντας προϋπηρεσία σε 15 εργοδότες και κατέληξε υπάλληλος με αξιοκρατικό διαγωνισμό στην Εθνική  Τράπεζα, όπου διατέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής καταστημάτων της Εθνικής τράπεζας Έδεσσας –  Βασ. Όλγας – Εύοσμου.

Ήταν κάτοχος μητρώου Εκπαιδευτή ενηλίκων  “Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π”, κάτοχος μητρώου εισηγητού ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ   εξασκώντας το επάγγελμα του εισηγητή σε ΙΕΚ και ΚΕΚ. Υπήρξε ιδρυτικό και ενεργό μέλος στο  Μουσικό Πολιτιστικό Εργαστήρι Εύοσμου και παράλληλα  ποδοσφαιριστής, γενικός γραμματέας του Αθλητικού συλλόγου  “ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ” και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ευόσμου. Υπήρξε πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Ευόσμου καθώς και αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Ευόσμου.

«Ο Χρήστος Φωτιάδης υπήρξε υπόδειγμα ήθους, ακεραιότητας, ταπεινότητας και ανθρωπιάς»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ