Ρεαλισμός, όχι κραυγές!!!

0
6
TEST

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Νίκος Ζυγάς, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου»:

«Ήταν θέμα χρόνου η εμφάνιση, επίσημα,  Κρούσματος Κορωνοϊού στον Δήμο μας.  Το κατά πόσο ήταν έτοιμη η διοίκηση του κ. Μανδαλιανού και του κ. Σωτηράκη να αντιμετωπίσει μια προβλέψιμη κατάσταση, όπως φαίνεται ότι δεν ήταν. Δεν έδωσε τη δέουσα σημασία ούτε στην πραγματικότητα ούτε στις παραινέσεις της αντιπολίτευσης.

Κυρίες και Κύριοι τη διοίκησης αλλά  και της μείζονος αντιπολίτευσης (κ. Καμαρινέ και κ. Σούλα), η συγκυρία δεν προσφέρεται ούτε για κριτική ούτε για μικροπαραταξιακά οφέλη, διατυπώνοντας ΟΨΙΜΑ  κραυγές και αλαλαγμούς. Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ δεν είναι πεδίο άσκησης μικροπαραταξιακών συμφερόντων και προσωπικών προβολών. Η συγκυρία ΑΠΑΙΤΕΙ τη συναίνεση όλων μας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων.  Και τα μεγάλα προβλήματα αυτή τη στιγμή είναι τα κρούσματα Κορωνοϊού στις δομές του δήμου μας και ο αναβρασμός στα σχολειά μας. Είναι δύο μεγάλα θέματα που άπτονται της Δημόσιας Υγείας, της Παιδείας, του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών μας και της καθημερινότητας των πολιτών μας. Θεωρώ ότι ότι είναι καθήκον μας η από κοινού αντιμετώπιση της διαμορφούμενης κατάστασης γιατί προέχει η δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες μας.

Κ. Δήμαρχε καθίσταται αναγκαία η σύγκληση, άμεσα,  της διαπαραταξιακής επιτροπής, των επικεφαλής των παρατάξεων, για να εκτιμήσουμε τη κατάσταση και να δρομολογήσουμε τις λύσεις που απαιτούνται προς όφελος των δημοτών μας».