Αρχική ΝΕΑ ΑΙΧΜΗΡΑ Ο Μητσοτάκης σύγκρινε τους νεκρούς της Ελλάδας από τον κοροναϊό με τους νεκρούς της Πορτογαλίας και του Βελγίου

Ο Μητσοτάκης σύγκρινε τους νεκρούς της Ελλάδας από τον κοροναϊό με τους νεκρούς της Πορτογαλίας και του Βελγίου

0
Ο Μητσοτάκης σύγκρινε τους νεκρούς της Ελλάδας από τον κοροναϊό με τους νεκρούς της Πορτογαλίας και του Βελγίου

Μετά την άθλια σύγκριση που έκαναν με τους νεκρούς επί ΣΥΡΙΖΑ από τη θεομηνία που ήταν πολλοί παραπάνω σε σχέση με τους νεκρούς που είχαν αυτοί από παρόμοια φαινόμενα, σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του έδωσε διεθνή νότα στις αθλιότητες. Σύγκρινε τους νεκρούς της Ελλάδας από τον κοροναϊό με τους 2.000 νεκρούς της Πορτογαλίας και τους 10.000 νεκρούς του Βελγίου, χώρες που έχουν ίδιο πληθυσμό με εμάς. Πέρα από την αθλιότητα της σύγκρισης αυτής καθαυτής, υπήρχε και η αθλιότητα της σύγκρισης ανόμοιων πραγμάτων αφού η Πορτογαλία και το Βέλγιο βρέθηκαν πολύ γρήγορα εξαιτίας των αεροδρομίων τους στο μάτι του κυκλώνα της πανδημίας, σε αντίθεση με την Ελλάδα και όλα τα Βαλκάνια.

Οι άνθρωποι είναι απίστευτα κυνικοί. Προκειμένου να δικαιολογήσουν το τίποτα που έκαναν για την αντιμετώπιση της πανδημίας αφού δεν προσέλαβαν ούτε μόνιμους γιατρούς, ούτε μόνιμους νοσηλευτές, ούτε καθηγητές ώστε να αποφορτίσουν τα νοσοκομεία και να αραιώσουν τους μαθητές στα σχολεία, αφού δεν άνοιξαν δομές Υγείας και δεν δημιούργησαν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ή δημιούργησαν ελάχιστες, τώρα συγκρίνουν τους νεκρούς της Ελλάδας από τον κοροναϊό με τους νεκρούς άλλων χωρών για να δηλώσουν ότι συνεχίζουμε να νικάμε την πανδημία. Από αυτούς μάλλον ούτε ο Θεός δεν μπορεί να μας φυλάξει!!

Ποστ