«ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ Η “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”»

0
5
TEST

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού στο λογαριασμό της στο facebook:

«Δυστυχώς, σε καθημερινή πλέον βάση, γινόμαστε μάρτυρες της αδιαφορίας, της ολιγωρίας και της ανεπάρκειας αυτής της δημοτικής αρχής, της “Νέας Πνοής” των Μανδαλιανού-Σωτηράκη-Λαφαζανίδη, που αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων να αντεπεξέλθει ακόμη και στα αυτονόητα.

Μίας διοίκησης που λίγο μας ενδιαφέρει πλέον το όραμα της, αλλά που ταλαιπωρεί όλους τους πολίτες και περισσότερο από όλους, τους μη προνομιούχους συμπολίτες μας που δύσκολα τα βγάζουν πέρα με την καθημερινότητα τους, ειδικά μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.

Ήταν αναμενόμενο ότι το κύμα του Covid-19 που σαρώνει όλη την Ελληνική επικράτεια θα περνούσε και από τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Ήταν αυτονόητο ότι η δημοτική αρχή θα έπρεπε να λάβει τα μέτρα της και να ήταν προετοιμασμένη. Την είχαμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό, αλλά ο δήμαρχος-γιατρός είχε άλλη άποψη. Τελικά για ακόμη μία φορά αποδείχτηκε πόσο ανοργάνωτοι είναι και ζούνε στην κοσμάρα τους. Δεν συγκινούνται για τίποτα και για κανέναν. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα του δήμου μας. Ο πολιτικός & στρατηγός Αλκιβιάδης είχε πει: “Το διοικείν εστί προβλέπειν”. Εδώ οι εκλεκτοί του βεζύρη που κρατάει δύο “μαγαζιά”, έκαναν σημαία το “παραβλέπειν”.

ΕΜΕΙΣ θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των πολιτών του μεγάλου δήμου μας και θα βοηθάμε με όλες τις δυνάμεις μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ να ακούσουμε την φωνή του κάθε πολίτη και να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα του. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ότι χρειαστεί!!»