Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΌταν μασκοκλάστη θα χρειαστείς γιατρό για εσένα και για τα παιδιά σου…

Όταν μασκοκλάστη θα χρειαστείς γιατρό για εσένα και για τα παιδιά σου…

Όταν λοιπόν μασκοκλάστη θα χρειαστείς γιατρό, είτε για τον εαυτό σου είτε για τα παιδιά σου, να μην πας σε όλους αυτούς τους κομπογιαννίτες γιατρούς που πιστεύουν στην ύπαρξη του κοροναϊού και στην αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας και από τα παιδιά. Όταν μασκοκλάστη θα χρειαστείς γιατρό, είτε για εσένα είτε για τα παιδιά σου, να πας και να βρεις αυτόν τον έναν και μοναδικό μασκοκλάστη γιατρό που υπάρχει σ’ ολόκληρη τη χώρα για να σε γιατροπορέψει κι εσένα και τα παιδιά σου, αφού αυτός είναι ο μόνος γιατρός που δεν είναι κομπογιαννίτης.

Κατάλαβες τετραπέρατε μασκοκλάστη που διάβασες, ενημερώθηκες και απέκτησες άποψη για την ιατρική μέσα σε λίγες μέρες; Το πανεπιστήμιο μασκοκλάστη δεν είναι μαντζούνια και κηραλοιφές. Για την ιατρική δεν αποκτάμε άποψη λόγω θράσους. Για την ιατρική δεν τολμάμε να συζητήσουμε ακόμα και όσοι πέντε δράμια μαθημάτων ιατρικής διδαχτήκαμε στο πανεπιστήμιο. Για την ιατρική δεν τολμάμε να πούμε ότι έχουμε άποψη ακόμα και όσοι, εξαιτίας του πανεπιστημίου, έχουμε ένα τουλάχιστον ράφι της βιβλιοθήκης μας φορτωμένο με βιβλία ιατρικής. Για την ιατρική δεν τολμάμε να έχουμε άποψη ακόμα και όσοι εξεταστήκαμε στο πανεπιστήμιο σε μαθήματα ιατρικής και τα περάσαμε με άριστα. Βέβαια σ’ αυτόν τον τόπο τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψη τους στους αποφοίτους των πανεπιστημίων όσοι ενημερώνονται από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Δεν με πιάνει βέβαια κατάθλιψη με την περίπτωσή σου μασκοκλάστη. Έχω λυμένο στο μυαλό μου το ζήτημα των επαϊόντων των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Μου το είχε λύσει πολλά χρόνια πριν ο Ουμπέρτο Έκο λέγοντας τα παρακάτω: «Έδωσαν δικαίωμα λόγου σε λόχους ηλιθίων οι οποίοι προηγουμένως δεν μιλούσαν παρά σε μπαρ, μετά από ένα ποτήρι κρασί. Τότε δεν έκαναν κακό στους υπόλοιπους. Εκεί κάποιος τους έκοβε την κουβέντα ενώ τώρα έχουν το ίδιο δικαίωμα να μιλούν όσο και ένα βραβείο Νόμπελ».

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ