Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΟ Θεός του είπε να μην φορά τη μάσκα!

Ο Θεός του είπε να μην φορά τη μάσκα!

Σήμερα το πρωί η αστυνομία κατέβασε σηκωτό έναν επιβάτη από λεωφορείο ο οποίος δεν φορούσε μάσκα και αρνιόταν να κατεβεί από το λεωφορείο. Ο άνθρωπος αυτός, αφού του επιβλήθηκε το πρόστιμο, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν πρόκειται να βάλει μάσκα γιατί έτσι του είπε να κάνει ο Θεός.

Δεν φταίει όμως ο άνθρωπος γι’ αυτά που δήλωσε. Μπορεί ο Θεός να μην έχει τοποθετηθεί επίσημα για τις μάσκες, αλλά κάποιοι επί γης εκπρόσωποί του καλούν τον κόσμο να μην φοράει μάσκα για να μπορεί να βλέπει ο Θεός το πρόσωπό του. Μπορεί επίσης οι κυβερνητικοί και οι πολιτειακοί παράγοντες να κουνάνε το δάχτυλο στον κόσμο και να του χρεώνουν την αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού, αλλά οι ίδιοι χωρίς καμία ατομική ευθύνη παραβιάζουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας παρουσία τηλεοπτικών φακών και καμερών.

Δεν φταίει λοιπόν ο άνθρωπος τον οποίο έσερνε η αστυνομία για να κατεβάσει από το λεωφορείο. Φταίνε εκείνοι, που στην Ελλάδα η γνώμη τους μετράει, οι οποίοι είτε καλούν σε άρνηση των μέτρων περιορισμού της πανδημίας, είτε με τις πράξεις τους οδηγούν τον κόσμο στην αντίδραση στα μέτρα. Στην Ελλάδα υπάρχει μια μερίδα κόσμου που έχει κάνει τον κοροναϊό σπρέι. Δυστυχώς φαίνεται ότι στην Ελλάδα μόνο το lockdown θα σταματήσει όλους αυτούς που αφήνουν τον κοροναϊό να διασπείρεται και χρεώνουν τον κόσμο με την ευθύνη των δικών τους πράξεων, όλων αυτών που καλλιεργούν με τα λόγια ή τις πράξεις τους την ιδέα ότι η άρνηση της μάσκας είναι θέλημα Θεού!!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ