Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ανύπαρκτη αποδείχτηκε η θωράκιση της Υγείας στο περιστατικό κοροναϊού σε εργαζόμενο του...

«Ανύπαρκτη αποδείχτηκε η θωράκιση της Υγείας στο περιστατικό κοροναϊού σε εργαζόμενο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου»

Το παρακάτω δελτίο τύπου εκδόθηκε από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης σχετικά με το επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου:

«Μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου σχετικά με το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε συναδέλφισσα.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση τεστ σε όλους τους εργαζόμενους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής με κονδύλι, που θα διαθέσει ο ίδιος ο Δήμος.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η θωράκιση της υγείας, που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη, καθώς θα έπρεπε να γίνει αυτό από κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ, πράγμα που δεν συνέβη.

Επίσης δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος ότι θα πραγματοποιηθεί απολύμανση του κτιρίου της Κοινωνικής Πολιτικής. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενημερώνουν τον Σύλλογο για οποιοδήποτε αντίστοιχο πρόβλημα προκύψει, ώστε να υπάρχει αντίστοιχη παρέμβαση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ