Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου μπορεί να ξεπεράσει σε τηλεθέαση το Big...

Το δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου μπορεί να ξεπεράσει σε τηλεθέαση το Big Brother!

Ο εκνευρισμός του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου με τον αντιδήμαρχο Κώστα Σωτηράκη κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης και κατόπιν η καταγγελία του ως συνοδοιπόρου της Δεξιάς από τον δημοτικό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρο Μπαλτά, ήταν γεγονότα που διαδραματίζονταν στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου μετά τη 1 τα μεσάνυχτα. Εκείνην την ώρα τη συνεδρίαση παρακολουθούσαν σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση μόνο 20 άτομα!

Πριν από τα παραπάνω γεγονότα είχε προηγηθεί ένας απαράδεκτος διάλογος, ο οποίος αναφερόταν σε μία εκ των υποψηφίων για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Απορούμε πως αισθανόταν αυτή η κοπέλα ακούγοντας τα όσα ξεστομίστηκαν. Πριν και από αυτό είχε δημιουργηθεί μία άσκοπη πρωτοφανής αντίδραση στην ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου από τον ειδικό σύμβουλο του δήμου, Παναγιώτη Πετρίδη.

Η τηλεθέαση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου είναι ακόμη χαμηλή γιατί το πανελλήνιο δεν έχει πάρει χαμπάρι τι διαδραματίζεται σ’ αυτό. Όταν γίνει γνωστό τι συμβαίνει στις συνεδριάσεις, τότε το δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου θα σβήσει και το Big Brother και όλα τα άλλα τηλεπαιχνίδια παρόμοιου ύφους.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ