Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΠου είναι οι εκατοντάδες ΜΕΘ για τις οποίες μας μιλούσαν;!

Που είναι οι εκατοντάδες ΜΕΘ για τις οποίες μας μιλούσαν;!

Κουνούσαν το δάχτυλο και μάλωναν όσους έλεγαν ότι η πολιτεία δεν έκανε τίποτα για να αυξήσει τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας! Σχεδόν τους έλεγαν ψεύτες και άρχιζαν να διαβάζουν κάτι περίεργα στοιχεία που άφηναν την εντύπωση πως αν δεν έχουμε χιλιάδες ΜΕΘ τουλάχιστον έχουμε πολλές εκατοντάδες!! Τώρα που οι διασωληνεμένοι με covid-19 έφτασαν μόλις τους 71, μας λένε ότι η πληρότητα των κλινών ΜΕΘ για τον κοροναϊό έφτασε το 37,5%!

Δηλαδή μας δούλευαν κανονικά όταν μας έλεγαν ότι αυξήθηκαν οι κλίνες ΜΕΘ! Δηλαδή για την αντιμετώπιση μιας τέτοιας πανδημίας η Ελλάδα διαθέτει μόλις 200 κλίνες ΜΕΘ για covid-19;! Θα μας τρελάνουν εντελώς; Με 200 κλίνες ΜΕΘ για τον κοροναϊό άνοιξαν τα σύνορα στους τουρίστες με πολύ μειωμένους ελέγχους; Με 200 κλίνες ΜΕΘ άνοιξαν τα σχολεία; Με 200 κλίνες ΜΕΘ μας πουλούσαν κουλτούρα 100 δολάρια το κιλό και φύκια για μεταξωτές κορδέλες;!

Ωραίοι είναι, πάρα πολύ ωραίοι! Τόσες μέρες μας έκαναν αναλύσεις για τη μάσκα και τους μασκοκλάστες για να κρύψουν ότι μας δούλευαν για τις δήθεν εκατοντάδες ΜΕΘ που δημιούργησαν. Άραγε όλοι αυτοί οι περισπούδαστοι γιατροί στην υπηρεσία της κυβέρνησης, που έφτασαν μέχρι και να μας λένε ότι είναι πιο καλά να βρίσκονται στην ίδια τάξη περισσότερα παιδιά παρά λιγότερα και από ιατρική και από παιδαγωγική άποψη και να μας μαλώνουν είτε για τη μάσκα, είτε για την έξοδό μας για διασκέδαση, είτε για άλλους λόγους, μάλωσαν καμιά φορά την κυβέρνηση που δεν έκανε ΜΕΘ και μας δούλευε κιόλας ότι έκανε;

Ποστ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ