Τελευταία

  Κόντεψε να σπάσει τον υπολογιστή ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου από τα νεύρα του…

  17-09-2020

  Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Γιώργος Ρούμελης, κόντεψε να σπάσει τον φορητό του υπολογιστή που είχε ανοιγμένο μπροστά του κατά το τέλος της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου! Γιατί; Γιατί δεν τον άφησε ο κύριος Σωτηράκης να διαβάσει το Ωροσκόπιο!

  Είπε για την ακρίβεια ο Γιώργος Ρούμελης κάποια ημερομηνία και ο αντιδήμαρχος Κώστας Σωτηράκης σχολίασε πού βρισκόταν ο Δίας εκείνην την ημερομηνία. Τότε ο πρόεδρος πολύ εκνευρισμένος για το σχόλιο του αντιδημάρχου κοπάνησε και έκλεισε τον φορητό του υπολογιστή αποχωρώντας για λίγο από την αίθουσα.

  Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν είχε σκοπό να διαβάσει το Ωροσκόπιο. Ο κύριος Ρούμελης διάβασε εκείνην την ημερομηνία για να πει ότι τότε ψηφίστηκε ο νόμος για τον μέγιστο αριθμό των μαθητών ανά αίθουσα και ο Κώστας Σωτηράκης έκανε χιούμορ, το οποίο όμως ο πρόεδρος λόγω της κούρασης και του προχωρημένου της ώρας δεν το ανέχτηκε, αποχωρώντας εκνευρισμένος. Γρήγορα βέβαια ο Γιώργος Ρούμελης επέστρεψε στην αίθουσα και έληξε τη συνεδρίαση όχι πάλι όμως χωρίς παρατράγουδα

  Θεόφραστος Ασκλήπης

  You must be logged in to post a comment Login