Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου δεν θα ανοίξει προς το παρόν τη φετινή σεζόν

0
8
TEST

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν θα ανοίξει προς το παρόν συμβάλλοντας στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας του κοροναϊού:

«Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» με αίσθημα ευθύνης και  με βάση τις οδηγίες της αρμόδιας επιτροπής του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της πανδημίας του covid-19 και στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων δεν πραγματοποίησε τις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις του. Στις πρωτοφανείς συνθήκες που ζούμε η πράξη αυτή του Συλλόγου μας ήταν η αυτονόητη συνεισφορά στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό και έχοντας ως κύριο μέλημά μας την προστασία της δημόσιας υγείας  και με δεδομένο ότι συστεγαζόμαστε με τον Ε’ δημοτικό παιδικό σταθμό, ανακοινώνουμε ότι ο Σύλλογός μας δεν θα ανοίξει προς το παρόν.

Το άνοιγμα του Συλλόγου και οι προϋποθέσεις με τις οποίες θα ανοίξει θα εκτιμηθούν με βάση τις κατευθύνσεις  της αρμόδιας επιτροπής του ΕΟΔΥ και μόνο αυτές.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου καλεί τα μέλη του να εφαρμόζουν τις οδηγίες της αρμόδιας επιτροπής του ΕΟΔΥ έτσι ώστε το 2021 να είναι διαφορετική χρονιά, να μας βρει όλους ζωντανούς, υγιείς και έτοιμους να λειτουργήσουμε ακόμα καλύτερα το σύλλογό μας και να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις μας».