Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚάνουν πως ξεχνούν τη συμβολή του Ναθαναηλίδη στην ανανέωση των συμβάσεων των...

Κάνουν πως ξεχνούν τη συμβολή του Ναθαναηλίδη στην ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς

Οι ψευταράδες συκοφάντες έχουν το ψέμα ως δεύτερη φύση τους. Η ψευτιά, η απάτη και η συκοφαντία ρέουν στο αίμα τους. Έτσι μιλώντας για όσους συνέβαλαν ώστε να ανανεωθούν οι συμβάσεις των 34 εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κορδελιού Ευόσμου κάνουν πως ξεχνούν τον Λεωνίδα Ναθαναηλίδη που είχε καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη. Ο κύριος Ναθαναηλίδης ήταν που απέσπασε τη δέσμευση του δημάρχου σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για την ανανέωση των συμβάσεων, έδωσε κι αυτός τη μάχη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ και την Παρασκευή ήταν και ο ίδιος μέχρι αργά το βράδυ στο δημαρχείο και στο ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ, προκειμένου να ανανεωθούν οι συμβάσεις.

Δεν αποκρύπτουν όμως τυχαία οι ψευταράδες συκοφάντες τη συμβολή του Λεωνίδα Ναθαναηλίδη στην ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κορδελιού Ευόσμου. Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στάθηκε απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες τους που σπίλωναν εργαζόμενους στο δήμο, αιρετούς και τελικά ολόκληρο τον δήμο. Είναι λοιπόν λογικό για άλλη μια φορά να αραδιάζουν ψέματα και μισές αλήθειες. Άξιος ο μισθός τους. Άλλωστε μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ