Τελευταία

  «Λυπούμαστε που το μέλλον των εργαζομένων εξαρτάται από πρόσωπα όπως η πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ»

  14-09-2020

  Την παρακάτω ανάρτηση έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού στο facebook, σχετικά με τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν κατά την προσπάθεια να ανανεωθούν οι συμβάσεις των 34 εργαζομένων με πρόγραμμα ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κορδελιού Ευόσμου:

  «”ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ” ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!

  Το βράδυ της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου όπως γράφει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου μας “έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην αγωνία που είχαν για πολλές εβδομάδες 29 εργαζόμενες και 5 εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Το σωματείο ευχαριστεί:

  • Τον Δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό για όλα όσα έκανε προκειμένου να φτάσουμε στο τελικό αίσιο αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα για τη γενναιότητα του, να δεχθεί να υπογράψει τις συμβάσεις ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ κ. Αντώνης Κοντσίδης, ο οποίος προέρχεται από την αντιπολίτευση, αφού η Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Αθανασιάδου Όλγα αρνιόταν πεισματικά να το πράξει. Αγνόησε το πολιτικό κόστος της απόφασής του, συνεργάστηκε με την αντιπολίτευση, προκειμένου να μη χάσουν τη δουλειά τους οι είκοσι εννέα εργαζόμενες και οι πέντε εργαζόμενοι.
  • Τον Αντιπρόεδρο του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ κ. Αντώνη Κοντσίδη για την ευθύνη που ανέλαβε να υπογράψει τις συμβάσεις. Ο ίδιος ακύρωσε όλες τις δουλειές του και περίμενε μαζί μας καρτερικά για ώρες, έως ότου ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να υπογράψει τις συμβάσεις των τριάντα τεσσάρων (34) εργαζομένων. Χωρίς και την δική του βοήθεια την κατάλληλη ώρα, τίποτα δεν θα είχε γίνει με κίνδυνο να έμεναν χωρίς δουλειά όλες και όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι.

  Ως παράταξη “Ξεκινάμε από την Αρχή” συγχαίρουμε τον δημοτικό μας σύμβουλο κ. Αντώνη Κοντσίδη για την γενναία στάση που τήρησε, να βάλει πάνω από όλα τα συμφέροντα των εργαζομένων.

  Λυπούμαστε που το μέλλον των εργαζομένων και των οικογενειών τους στο δήμο μας εξαρτάται από πρόσωπα όπως η πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ Όλγα Αθανασιάδου της “Νέας Πνοής”. Κρίμα για τον δήμο μας!!»

  You must be logged in to post a comment Login