Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕμπρός να πάρουμε χορηγίες από την Elpedison...

Εμπρός να πάρουμε χορηγίες από την Elpedison…

Φωτογραφία του Κλεάνθη Χαϊδευτού

Στη συνέντευξη που έδωσε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 μας συγκίνησε ιδιαίτερα μιλώντας για το πόσο καλή και πόσο συνεργάσιμη είναι η Elpedison σε αντίθεση με τα ΕΛΠΕ!

«Η Elpedison ήρθε και μας ενημέρωσε για την επένδυσή της, ενώ αυτή είναι στα διοικητικά όρια του δήμου ΔΕΛΤΑ και θα μπορούσε να μην μας ενημερώσει»! Αυτό είπε ο αντιδήμαρχος επισημαίνοντας ότι ΕΛΠΕ και Elpedison επιδεικνύουν δύο διαφορετικές συμπεριφορές. Βρε τι καλή που είναι η Elpedison που μας ενημέρωσε ενώ θα μπορούσε να μην μας ενημερώσει! Αμέσως μετά τη δήλωσή του κυρίου Σωτηράκη, κυκλοφορούσες στους δρόμους του δήμου και άκουγες τους κατοίκους να απαιτούν να πάρει ο δήμος εδώ και τώρα χορηγίες από την Elpedison, αφού από τα ΕΛΠΕ δεν παίρνει λόγω δυσοσμίας και ρύπανσης.

Στις πορείες που συγκροτήθηκαν αυθόρμητα απ’ όλες σχεδόν τις συνοικίες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου προς το δημαρχείο επικράτησε το σύνθημα «όχι χορηγίες από τα ΕΛΠΕ, μόνο απ’ την Elpedison που είναι κυριλέ», ενώ οι διαδηλωτές ζητωκραύγαζαν υπέρ του Κώστα Σωτηράκη που τους άνοιξε τα μάτια και είδαν το φως τους για να πάρουν τις χορηγίες από τα ΕΛΠΕ μέσω Elpedison! Οι διαδηλωτές μετά το δημαρχείο κατευθύνθηκαν προς την Elpedison για να την ευχαριστήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν αφού για να μπουν στην Elpedison έπρεπε να περάσουν την μάντρα των ΕΛΠΕ μιας και η πρώτη βρίσκεται μέσα στη μάντρα των δεύτερων και τα δεύτερα, όπως είπε ο Κώστας Σωτηράκης, δεν είναι συνεργάσιμα σαν την πρώτη!!

Η συγκίνηση πολλών κατοίκων του δήμου ήταν τόσο μεγάλη από το διαχωρισμό των ΕΛΠΕ από την Elpedison που έκανε ο αντιδήμαρχος, ώστε έχουν καταρροή μέχρι σήμερα και πολλοί τους αποφεύγουν γιατί νομίζουν ότι έχουν κοροναϊό!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ