Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου πρωτοστάτησε χθες στην εθελοδουλία…

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πρωτοστάτησε χθες στην εθελοδουλία…

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πρωτοστάτησε χθες στην εθελοδουλία. Ο δήμος με τα μεγαλύτερα προβλήματα σχολικής στέγης στην Ελλάδα υποδέχτηκε την υπουργό Παιδείας σε μια κρυφή φιέστα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Εφτασφράγιστο μυστικό κρατήθηκε από τους παραβρισκόμενους στη φιέστα ο ερχομός της υπουργού Παιδείας στο δήμο μας μήπως και μαζευτεί κόσμος έξω από το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου για να ζητήσει από την υπουργό αίθουσες και δασκάλους.

Αυτά συνέβησαν στον Εύοσμο χθες το πρωί. Χθες το απόγευμα η κυρία Κεραμέως επισκέφτηκε σχολείο της Βέροιας. Έξω από το σχολείο έκανε συγκέντρωση η τοπική ΕΛΜΕ, συγκεντρώθηκαν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές και εξέφρασαν κόσμια τα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού Ημαθίας στην κυρία Κεραμέως. Στη Βέροια, που αποκλείεται να έχει μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η ΕΛΜΕ κάλεσε σε συγκέντρωση γιατί προφανώς ενημερώθηκε για την επίσκεψη της υπουργού. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν συγκεντρώθηκε κανένας έξω από το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση.

Κοντράστ εικόνων κατά τη χθεσινή ημέρα. Από τη μια η αγωνιστική υποδοχή της υπουργού Παιδείας στη Βέροια από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και από την άλλη η πανηγυρική υποδοχή της στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου από celebrities.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ