Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά για την έλλειψη σχολικής στέγης στο δήμο Κορδελιού Εύοσμου φταίνε οι...

Τελικά για την έλλειψη σχολικής στέγης στο δήμο Κορδελιού Εύοσμου φταίνε οι κάτοικοι που ήρθαν στο δήμο!

Τελικά για την έλλειψη σχολικής στέγης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν φταίνε ούτε οι διοικήσεις, ούτε οι κυβερνήσεις. Τελικά για το γεγονός ότι έχουν μετατραπεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε αίθουσες οι διάδρομοι, οι τουαλέτες, τα λεβητοστάσια, τα υπόγεια, οι αποθήκες και άλλοι χώροι, οι οποίοι μόνο για αίθουσες δεν κάνουν, καμία ευθύνη δεν έχουν όσοι διοίκησαν τον δήμο όλα αυτά τα χρόνια. Το ότι επί πολλά χρόνια δεν χτίζονταν σχολεία στον δήμο με τον μεγαλύτερο ίσως μαθητικό πληθυσμό σε ολόκληρη τη χώρα αναλογικά με τον συνολικό πληθυσμό του δήμου δεν έφταιγαν οι διοικήσεις του δήμου! Ποιος έφταιγε;

Έφταιγαν όλα αυτά τα νέα ζευγάρια που ήρθαν και κατοίκησαν στο δήμο κατά κύματα τα τελευταία χρόνια. Τελικά ήταν απρέπεια όσων χρέωναν στις διοικήσεις του δήμου με τις ευθύνες για τα χάλια της σχολικής στέγης. Στη συνέντευξη που έδωσε χθες ο αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 είπε ότι δεν θέλει να κατακρίνει τις προηγούμενες διοικήσεις για την κατάσταση της σχολικής στέγης γιατί η ανάπτυξη του δήμου ήταν τόσο ραγδαία που δεν μπορούσαν να προβλέψουν την ύπαρξη τόσων μαθητών.

Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας από τους απίστευτους διαχρονικά διοικούντες τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;! Δεν μπορούσε να προβλεφθεί η ύπαρξη τόσων μαθητών τη στιγμή που στον πρώην δήμο Ευόσμου ζήσαμε δημοτικά συμβούλια στα οποία έψαχνες με το μικροσκόπιο να βρεις κάποιον δημοτικό σύμβουλο που να μην ήταν εργολάβος. Δηλαδή πήραν φόρα και έχτιζαν τον Εύοσμο, αλλά δεν μπορούσαν να προβλέψουν την ύπαρξη τόσων μαθητών! Πάλι καλά που ο κύριος Σωτηράκης δεν είπε ότι για την κατάσταση της σχολικής στέγης φταίει ο Θεός που μας μισεί!!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ