Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Στο ζήτημα των ΕΛΠΕ η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ζητάει συναίνεση...

«Στο ζήτημα των ΕΛΠΕ η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ζητάει συναίνεση ή συνενόχους;»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, τη δήλωση του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Σωτηράκη, σχετικά με τις συζητήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων του δήμου για αποδοχή χορηγιών από τα ΕΛΠΕ:

«Στην διοίκηση του δήμου είναι ο κ. Μανδαλιανός μαζί με τις συνεργαζόμενες παρατάξεις των κ. Σωτηράκη και Λαφαζανίδη. Αυτοί όρισαν (το πιο πιθανό) και τους ειδικούς συνεργάτες που ανέλαβαν να λύσουν τα προβλήματα του δήμου. Χωρίς να ρωτήσουν τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και χωρίς να αξιοποιήσουν κάποιο στέλεχος από αυτές. (Μάλλον δεν θα βρήκαν ικανούς σαν τους δικούς τους). Στο ζήτημα των ΕΛΠΕ τώρα ζητάνε συναίνεση ή αναζητούν συνυπεύθυνους επειδή δεν μπορούν να διαχειριστούν ένα σοβαρό πρόβλημα; Επί δημαρχίας κ. Πέτρου Σούλα, αν θυμάμαι καλά, υπήρχε τέτοια επιτροπή η οποία φυσικά σήμερα δεν έχει καμία αρμοδιότητα. Επί σημερινής διοίκησης ετέθη το ζήτημα, αλλά χωρίς διαβούλευση και χωρίς τελικές αποφάσεις επί του θέματος, κανείς δεν είναι σε καμία επιτροπή. Το λογικό θα ήταν να γίνει μία συζήτηση και να ακουστούν οι απόψεις όλων. Ως εκ τούτου ας πάρει μόνος του την απόφαση ο κ. Σωτηράκης τι θα κάνει και με τις χορηγίες και με την ρύπανση που λέει. Αυτός διοικεί και αυτός “κόβει και ράβει” όπως λέει ο λαός μας. Να μην πετάει φωτοβολίδες!! Να ενημερώσω πάντως κάθε ενδιαφερόμενο ότι υπήρξαν στο παρελθόν και επιστολές πολλών πολιτών που ζητούσαν να μην σταματήσουν οι χορηγίες γιατί έτσι βιοπορούν οι οικογένειες τους. Και μία ερώτηση: Ο κ. Μανδαλιανός ως νέος δήμαρχος συναντήθηκε με την διοίκηση των ΕΛΠΕ; Και αν ναι, μπορεί να μας μεταφέρει όλη την στιχομυθία;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ