Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣτόχος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε. η ολοσχερής εξόφληση των οφειλομένων

Στόχος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε. η ολοσχερής εξόφληση των οφειλομένων

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου στο οποίο ο πρόεδρός, κύριος Αμανατιάδης Κωνσταντίνος, τονίζει τα παρακάτω:

«Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου,  και μετά από ένα χρόνο Διοίκησης της Νέας Δημοτικής Αρχής, αισθάνομαι την υποχρέωση να απευθυνθώ τόσο στους δημότες, όσο και στους πρώην και νυν εργαζόμενους και να τους ενημερώσω για) τα εξής:

Ύστερα από μεγάλες προσπάθειες τόσο της Διοίκησης, του Δημάρχου κου Κλεάνθη Μανδαλιανού, όσο και του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε. και με την συνεργασία των επικεφαλής των Παρατάξεων και του Σωματείου των Εργαζομένων, λύθηκαν  σ ́ ένα μεγάλο βαθμό προβλήματα που ταλάνιζαν την βιωσιμότητα και την αξιοπιστία της επιχείρησης.

Πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα μπούμε σε ευθεία γραμμή, απαλλαγμένοι από προβλήματα του παρελθόντος, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία και τους Δημότες ακόμη μεγαλύτερα οφέλη, καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες.

Στόχοι μας είναι :

1.Η ολοσχερής εξόφληση των οφειλομένων αποδοχών παλαιών ετών στους εργαζόμενους (εντός του 2020) και των οφειλών στους προμηθευτές.

2.Η επαρκής στελέχωση της επιχείρησης με έμπειρο μόνιμο προσωπικό

3.Η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των ΚΔΑΠ , του Βρεφονηπιακού Σταθμού, του Πολιτιστικού Κέντρου και των υπηρεσιών του Αθλητικού Κέντρου.

4.Η ένταξη νέων δράσεων καιτμημάτων  επιμόρφωσης επ ́ ωφελεία των δημοτών

5.Διατήρηση και επαύξηση των θέσεων εργασίας.

6.Η εξασφάλιση όλων  των υποχρεώσεων της επιχείρησης έναντι του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Οργανισμών.

7.Η περαιτέρω συνεργασία και διεύρυνση των δράσεων με τις Αντιδημαρχίες Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε είναι ένας φορέας που συνδράμει ουσιαστικά στην άσκηση κοινωνικής και πολιτιστικής πολιτικής, με αποδέκτες όλους τους δημότες μας, που μπορούν να συμμετέχουν  μαζικά και να ωφελούνται από τις δράσεις της. Προαπαιτούμενο είναι η υγιής λειτουργία της επιχείρησης για να μπορεί απρόσκοπτα να παρέχει τις υπηρεσίες της.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Προσωπικό της επιχείρησης για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να ορθοποδήσει η επιχείρηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ