Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές από τον Γιάννη Καμαρινό

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές από τον Γιάννη Καμαρινό

Στην παρακάτω ανάρτηση προχώρησε στη σελίδα της παράταξής του στο facebook ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός, μετά την ανακοίνωση των Πανελλαδικών εξετάσεων:

«Αγαπητοί απόφοιτοι των λυκείων του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου,

μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, η παράταξη μας “Ξεκινάμε από την Αρχή” και εγώ ως επικεφαλής της, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ευοδώθηκαν οι προσπάθειές σας και μάλιστα κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες. Τώρα ξεκινά ένα ακόμη μεγάλο συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση, με νέες ευκαιρίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας τόσο για το δικό σας καλό όσο και της Ελλάδας μας, της ανθρωπότητας, στις οποίες θα κληθείτε να προσφέρετε τον πλούτο που θα αποκτήσετε.

Όσες και όσοι δεν πέτυχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν με θέληση και επιμονή, μέσα από άλλες επιλογές σπουδών.

Θερμά συγχαρητήρια και στους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές σας, που ήταν δίπλα σας όλες αυτές τις στιγμές. Είστε όλοι σας το ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας με τις προοδευτικές της ιδέες. Συνεχίστε!!

Είμαστε στο πλευρό όλων σας!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ