Τελευταία

  Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

  29-08-2020

  Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου μας που είδαν τους κόπους και τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται, πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή – επιστέγασμα ενός μεγάλου αγώνα, εντατικής μελέτης και συνεχούς προσπάθειας – σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά σκληρής δοκιμασίας για όλη την ανθρωπότητα, ας ανοίξει το δρόμο για μια νέα δημιουργική πορεία, γεμάτη πρόοδο και διαρκή εξέλιξη.

  Οφείλω ωστόσο να συγχαρώ και να επαινέσω τους «αφανείς ήρωες» αυτού του αγώνα, τους γονείς που στήριξαν και συμπαραστάθηκαν στα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια της μαθητικής τους ζωής αλλά και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν καθοριστικά στη δικαίωση αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

  Και επειδή τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα των νέων, για όλους εκείνους τους μαθητές που δεν είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται, εύχομαι να συνεχίσουν τον αγώνα τους με επιμονή και αποφασιστικότητα και κυρίως με πίστη στις δυνάμεις τους ώστε να πετύχουν τους στόχους τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

  Καλή Πρόοδο σε όλους!

  You must be logged in to post a comment Login