Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Φίλιππος Γκανούλης άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου σε θέματα...

Ο Φίλιππος Γκανούλης άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου σε θέματα περιβάλλοντος

Στον ορισμό άμισθου ειδικού συμβούλου σε θέματα περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής, διαχείρισης απορριμμάτων, ανακύκλωσης, διευθέτησης ρεμάτων και αντιπλημμυρικής προστασίας προχώρησε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Με απόφαση του Δημάρχου , ο Φίλιππος Γκανούλης, Πολιτικός Μηχανικός με εξειδίκευση στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό έργων υποδομής και πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος – μελετητής περιβάλλοντος, τεχνικών υποδομών και τοπικής αυτοδιοίκησης, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα σε ένα νευραλγικό τομέα που αφορά στο περιβάλλον και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Τον νέο του συνεργάτη καλωσόρισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, τονίζοντας πως με τη συνδρομή του ενισχύεται η προσπάθεια της δημοτικής αρχής με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, την εφαρμογή και υλοποίηση καινοτόμων παρεμβάσεων αστικής αναζωογόνησης και βελτίωσης της καθημερινότητας της πόλης.

Ο κ. Φίλιππος Γκανούλης είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στην εδαφομηχανική και στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό έργων υποδομής. Είναι μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΤΕΕ / ΤΚΜ, Αντιπρόεδρος της μητροπολιτικής επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και μεταξύ άλλων μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΓΕΒΕ), της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διαχείριση των Υδατικών Πόρων (ΕΕΔΥΠ) και της International Water Association (IWA). Συμμετέχει σε πλήθος πρωτοβουλιών πολιτών στη Θεσσαλονίκη που υπερασπίζονται αξίες που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τα κοινωνικά αγαθά και την αλληλέγγυα οικονομία. Μέλος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας και άλλων μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Από την επίσημη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ