Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟφείλει μία συγνώμη η κυρία Λινού, λέει η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού

Οφείλει μία συγνώμη η κυρία Λινού, λέει η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού στη σελίδα της στο facebook σχετικά με τα όσα είπε για τον Εύοσμο η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κυρία Αθηνά Λινού, προχθές το μεσημέρι στον τηλεοπτικό σταθμό Star:

«Από την πρώτη στιγμή που η πανδημία του κορονοϊού ήρθε και στην χώρα μας και κτύπησε την πόρτα κάθε ελληνικού νοικοκυριού, η παράταξη μας “Ξεκινάμε από την Αρχή” στάθηκε αλληλέγγυα και στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και στο πλευρό των εργαζομένων στον Ιατρικό κλάδο σεβόμενη την επιστημονική τους ιδιότητα.

Μάλιστα παροτρύναμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όλοι να είμαστε συνετοί προς τις οδηγίες του Κράτους, ώστε αυτή η περιπέτεια να τελειώσει γρήγορα.

Δυστυχώς και στον δήμο μας ήρθαν τα πολλαπλά κρούσματα. Μπροστά σε αυτά, αντί να ακούσουμε για συνεργασία και συστράτευση της διοίκησης του δήμου μας με τις υπεύθυνες αρχές ώστε να λυθεί το πρόβλημα, ακούσαμε έκπληκτοι την κ. Αθηνά Λινού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, να μιλά με ρατσιστικό και απαξιωτικό τρόπο για τους κατοίκους της περιοχής μας λέγοντας ότι “ο Εύοσμος είναι μία χαμηλής κοινωνικοοικονομικής τάξης περιοχή και για αυτό υπάρχει συνωστισμός”.

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα με όχημα την επιστημονική του ιδιότητα όπως την κ. Λινού, να προσβάλλει και να χαρακτηρίζει με τέτοιο τρόπο κανένα κάτοικο του ιστορικού μας δήμου που όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας έδειξε πρωτόγνωρη πειθαρχία.

Δυστυχώς όμως τα αντανακλαστικά της “Νέας Πνοής” γενικώς και του δημοσιοσχεσίτη της Σαντορίνης ειδικώς, δεν έχουν λειτουργήσει ακόμη και πουθενά δεν είδαμε μία επίσημη διαμαρτυρία κανενός από όλους τους εκλεκτούς, για την “μπουρζουαρζία” των Αθηνών που από θέση ξερόλα έχει άποψη για όλα.

Απαιτούμε άμεσα να ζητηθεί συγνώμη για αυτήν την απρεπή συμπεριφορά. Και αυτό είναι δουλειά της διοίκησης του δήμου η οποία καλά θα κάνει να εγκαταλείψει την “μόνιμη σιέστα” στην οποία βρίσκεται!!»

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ