Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑρχίζουν οι εγγραφές στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Κορδελιού

Αρχίζουν οι εγγραφές στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Κορδελιού

Από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ( ΔΗΚΕΚΕ) ανακοινώνεται ότι : Ο 1ος Βρεφονηπιακός Σταθμός θα δέχεται voucher την Παρασκευή 21, την Δευτέρα 24, και την Τρίτη 25/08/2020 από τις 09:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. Οι ωφελούμενες/ οι, εκτός από το voucher θα εκτυπώνουν και το δελτίο με τη μοριοδότησή τους το οποίο θα καταθέτουν στον Σταθμό, μαζί με το voucher.

Στη συνέχεια θα γίνει η επιλογή των βρεφών και των νηπίων ανάλογα με τη μοριοδότηση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. ξεκινώντας από τα υψηλότερα μόρια και καταλήγοντας στα χαμηλότερα. ( όσες/οι δεν επιλεγούν θα είναι σε λίστα επιλαχόντων.

Επίσης όσες/όσοι φέρουν voucher μετά την 25/08/2020 θα είναι και αυτοί σε λίστα επιλαχόντων και όσες/ όσοι δεν φέρουν το δελτίο με τη μοριοδότησή τους δεν θα επιλέγονται.

Μόνο οι ωφελούμενες/οι που θα ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ για να φιλοξενηθούν στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά στις 25/08/2020.

Προσφερόμενες θέσεις

α) Τμήμα Βρεφών 8

β) Τμήμα Νηπίων 12

Τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την παραμονή στο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού θα τηρούνται αυστηρά όλοι οι προβλεπόμενοι όροι και οδηγίες πρόληψης, προστασίας και υγιεινής της αρμόδιας επιτροπής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που αφορούν την αποτροπή διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, με πρώτα μέτρα ασφαλείας την χρήση μάσκας, την τήρηση αποστάσεων και την κατάργηση της ξενάγησης στους χώρους του Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Bρεφονηπιακός Σταθμός: Νικομηδείας 28 – Κορδελιό ( όπισθεν Ι.Κ.Α. Κορδελιού).

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

Βρεφονηπιακός Σταθμός 2310 703 920 email: vrefo1nipiakos@gmail.com

ΔΗΚΕΚΕ τηλ. 2310 767 659

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ