Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝΠρόεδρος και αντιπρόεδρος των κοιμητηρίων Ευόσμου εκλέχτηκαν για πρώτη φορά ως δημοτικοί...

Πρόεδρος και αντιπρόεδρος των κοιμητηρίων Ευόσμου εκλέχτηκαν για πρώτη φορά ως δημοτικοί σύμβουλοι

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στην «Αγκίδα» ο κύριος Γρηγόρης Κυριακίδης, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δυτικής Θεσσαλονίκης και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Κλεάνθη Μανδαλιανού, και ο κύριος Πέτρος Τράκας, ο οποίος διορίστηκε από τη νέα διοίκηση στη θέση του Γενικού Γραμματέα, ο κύριος Κυριακίδης εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στην εκλογή της νέας διοίκησης των Κοιμητηρίων λέγοντας συγκεκριμένα:

«Εμείς αναλάβαμε ως νέα διοίκηση του Συνδέσμου Δυτικής Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου που διαχειρίζεται τα κοιμητήρια, από τις 9 Ιανουαρίου του 2020. Είναι τιμή να εκλεγώ σαν αντιπρόεδρος με πρόεδρο τον Θεόφιλο Πατέλη από το δήμο της Θεσσαλονίκης. Σ’ εκείνες τις εκλογές εξελέγη και εκτελεστική, στην οποία συμμετέχει και η κυρία Πασχαλίδου από τον δήμο μας. Εξελέγησαν όλοι παμψηφεί με δέκα τρεις ψήφους. Το ΔΣ απαρτίζεται από 13 μέλη απ’ όλους τους δήμους που συμμετέχουν στο Σύνδεσμο Δυτικής Θεσσαλονίκης. 6 μέλη είναι από τον δήμο Θεσσαλονίκης, 2 από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, 2 από τον δήμο Παύλου Μελά, 2 από τον δήμο Νεάπολης Συκεών και 1 από τον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης. Ήρθαμε σ’ ένα άγνωστο πεδίο κι εγώ και ο πρόεδρος ο κύριος Πατέλης, καθώς και οι δύο εκλεγόμαστε για πρώτη φορά όχι μόνο ως μέλη του Συνδέσμου, αλλά και ως δημοτικοί σύμβουλοι».

Επεκτείνονται άμεσα τα κοιμητήρια του Ευόσμου
Τέσσερα νέα χωνευτήρια κατασκευάστηκαν στα Κοιμητήρια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ