Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝΘα μπορούσε να λειτουργήσει ένας δήμος χωρίς ειδικούς συνεργάτες;

Θα μπορούσε να λειτουργήσει ένας δήμος χωρίς ειδικούς συνεργάτες;

 Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα» η ειδική συνεργάτης του δήμου κυρία Όλγα Βούγια, εκτός των υπολοίπων σημαντικών που είπε, τόνισε τα παρακάτω:

«Θα μπορούσα να πω ότι αν ήταν στελεχωμένες οι υπηρεσίες θα μπορούσε να λειτουργήσει ο δήμος χωρίς ειδικούς συνεργάτες, αλλά όμως ακόμα και τότε ο δήμαρχος πρέπει να έχει ειδικούς συνεργάτες που να τον ενημερώνουν. Οι ειδικοί συνεργάτες είναι τα μάτια του δημάρχου. Εγώ θεωρώ ότι είμαι «μάτι» του δημάρχου. Και για να συμπληρώσω κάτι ακόμα στο θέμα περί αργομισθίας δικής μου ή άλλων ειδικών συνεργατών, θα ήθελα να πω ότι κανένας δήμαρχος δεν θα έπαιρνε κανέναν ειδικό συνεργάτη για να κάθεται γιατί δεν ωφελεί τον ίδιο και τη διοίκηση του κάτι τέτοιο. Ο δήμαρχος προσλαμβάνει ειδικούς συνεργάτες για να κάνουν συγκεκριμένη δουλειά που αν δεν την κάνουν θα πρέπει να απολογηθεί. Άρα καταλαβαίνετε πως οι ειδικοί συνεργάτες είναι χρήσιμοι και δεν τίθενται ζητήματα αργομισθίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ