Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης συνθετικού χλοοτάπητα σε τρεις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης συνθετικού χλοοτάπητα σε τρεις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για τη νέα αθλητική περίοδο και με στόχο την αναβάθμιση, την ποιοτική και ασφαλή λειτουργία των αθλητικών υποδομών, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ολοκλήρωσε τις παρεμβάσεις συντήρησης του συνθετικού χλοοτάπητα σε τρεις αθλητικούς χώρους του Δήμου.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης, εμπλουτισμού, επιδιόρθωσης σημείων και αντικατάστασης τμημάτων του συνθετικού χλοοτάπητα, το γήπεδο ποδοσφαίρου Αγαμέμνονος (πρώην Πειραϊκής Πατραϊκής/Ελπίδας) και τα προπονητήρια Νυμφαίου και 25ης Μαρτίου, είναι πλέον έτοιμα να υποδεχτούν τους αθλούμενους και τους αθλητές με την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, εξασφαλίζοντας ασφαλείς και ποιοτικές συνθήκες άθλησης.

Οι παρεμβάσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο του  ευρύτερου σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για τη  συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου, συμβάλλοντας στη βελτίωση και ασφαλή λειτουργία των αθλητικών  εγκαταστάσεων και στην ενίσχυση της τοπικής αθλητικής δραστηριότητας.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ