Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Καλούμε τους συναδέλφους να γυρίσουν την πλάτη στο τοπικό σωματείο»

«Καλούμε τους συναδέλφους να γυρίσουν την πλάτη στο τοπικό σωματείο»

Με τον παρακάτω πολύ καυστικό τρόπο ολοκληρώνεται η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης για τη μεταφορά του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ στον δήμο:

«Μας ενημέρωσαν συνάδελφοι ότι η ηγεσία του τοπικού σωματείου, έδωσε πάλι τα ρέστα της, κυκλοφορώντας τούτη την φορά μια δισέλιδη(!) ανακοίνωση. Μία ανακοίνωση στην οποία γίνεται μικρή αναφορά σ’ αυτό το μείζον θέμα και μία εκτενέστατη αναφορά με λασπολογίες και ύβρεις-κατά την προσφιλή τους συνήθεια -για το σωματείο μας. Όσο και αν μας προκαλούν, δε θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο που έχουν διαλέξει, δε τον γνωρίζουμε αυτόν τον δρόμο. Ποιος έχει άλλωστε και το χρόνο, συνάδελφοι, να ασχολείται με φοβισμένους λασπολόγους, συντάκτες συκοφαντικών θλιβερών ανακοινώσεων, όταν η επίθεση που δεχόμαστε από κυβέρνηση και δημάρχους είναι ολομέτωπη;

Εμείς πάντως όχι. Καλούμε τους συναδέλφους που δε συμφωνούν μ΄ αυτόν τον κατήφορο, που έχει διαλέξει η ηγεσία του τοπικού σωματείου, να τους γυρίσουν την πλάτη και να βρεθούν μαζί μας στον δρόμο της διεκδίκησης και του αγώνα, απέναντι σ΄ όλους αυτούς που δε μας αφήνουν να αναπνέουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ