Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ δεν γκρεμίστηκε με το JCB του Παπανικολάου…

Το κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ δεν γκρεμίστηκε με το JCB του Παπανικολάου…

Θυμάστε εκείνην την ιστορία με τον χορντά που βαφτίστηκε JCB του «κουτιού», για το οποίο κατηγορήθηκε ο Παπανικολάου, τότε διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου; Θυμάστε πόσο εκείνη η ιστορία ερχόταν και ξαναερχόταν στο προσκήνιο παρ’ όλο που ο εισαγγελέας την έστελνε και την ξαναέστελνε στο αρχείο, αφού επρόκειτο για ένα μηχάνημα παλιοσίδερα που δεν ανήκε στον δήμο και έπρεπε να φύγει με κάποιον τρόπο από την μάντρα του δήμου;

Πώς θυμηθήκαμε το JCB του Παπανικολάου; Σκεφτήκαμε ότι σίγουρα δεν γκρεμίστηκε με αυτό το καινούργιο κλειστό γυμναστήριο (Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου) μέσα στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, το οποίο χτίστηκε με τα εκατομμύρια ευρώπουλα του Ελληνικού λαού. Το κλειστό γυμναστήριο γκρεμίστηκε χωρίς καν να μαθευτεί, σε αντίθεση με εκείνο το JCB που κόσμησε τις σελίδες πανελλήνιας εμβέλειας εφημερίδων. Εάν το κλειστό γυμναστήριο γκρεμιζόταν με το JCB του Παπανικολάου υπήρχαν πολλές πιθανότητες να μάθουμε κάτι γι’ αυτό.

Το JCB, για το οποίο κατηγορήθηκε ο Παπανικολάου και τόσος ντόρος έγινε, ήταν ένα μάτσο παλιοσίδερα και αφορούσε μερικά δεκάρικα ευρώ. Το γυμναστήριο, για το οποίο δεν έγινε κανένας ντόρος, ήταν καινούργιο και αφορούσε μερικά εκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού λαού. Στο δια ταύτα στο δήμο μας ασχολούμαστε με ανύπαρκτα σκάνδαλα, τα οποία κι αν πραγματικά ήταν σκάνδαλα θα ήταν των δεκάρικων, ενώ δίπλα μας περνούν σκάνδαλα εκατομμυρίων. Όλα τ’ άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ